притисни ентер »

САД ја предупредија Србија за ризикот од купување оружје од Кина
САД ја предупредија Србија за ризикот од купување оружје од Кина

САД ја предупредија Србија за ризикот од купување оружје од Кина

Соединетите Американски држави денеска го предупредија Белград дека треба да биде свесен за ризиците што ќеги предизвикаат купување оружје од кинеските компании и оценија дека изборот на снабдувач треба да ја одразува прогласената цел на Србија за интеграција во Европската унија. Во врска со одлуката на Србија да купи ракетен систем за противвоздушна

САД ја предупредија Србија за ризикот од купување оружје од Кина

САД ја предупредија Србија за ризикот од купување оружје од Кина

САД денеска го предупредија Белград дека треба да биде свесен за ризикот кој го носи купувањето оружје од кинески компании и оценија дека изборот на снабдуваќ треба да ја одразува декларираната цел на Србија да се интрегрира со Европската унија, објави агенцијата Бета.рс. По повод одлуката на Србија од Кина да купи ракетен систем за противвоздушна

Руските медиуми разочарани од одлуката на Србија да купи кинески ракетен систем наместо С-300

Руските медиуми разочарани од одлуката на Србија да купи кинески ракетен систем наместо С-300

Повеќето руски медиуми изразија изненадување од одлуката на Србија за купување на кинескиот ракетен систем за противвоздушна одбрана ФК-3, а во придружните коментари, постои и разочарување што не е нарачано руското оружје С-300. Како што се наведува во неколку текстови, руските автори ги информираат читателите дека Србија се определила за ФК-3 „наместо

САД ја предупредија Србија за ризикот од купување оружје од Кина

САД ја предупредија Србија за ризикот од купување оружје од Кина

Соединетите Американски држави денеска го предупредија Белград дека треба да биде свесен за ризиците што ќеги предизвикаат купување оружје од кинеските компании и оценија дека изборот на снабдувач треба да ја одразува прогласената цел на Србија за интеграција во Европската унија. Во врска со одлуката на Србија да купи ракетен систем за противвоздушна

САД ја пpeдупреди Србија за pизикот од купување на кинеско opyжје

САД ја пpeдупреди Србија за pизикот од купување на кинеско opyжје

САД денеска го предупредија Белград дека треба да биде свесен за pизикот кој го носи купувањето opужје од кинески компании и оценија дека изборот на снабдувач треба да ја одразува декларираната цел на Србија да се интрегрира со Европската унија, објави агенцијата Бета.рс. По повод одлуката на Србија од Кина да купи pakетен систем за пpoтиввоздушна

Разочараност во Русија од одлуката на Србија да купи кинески ракетен систем наместо С-300

Разочараност во Русија од одлуката на Србија да купи кинески ракетен систем наместо С-300

Повеќето руски медиуми изразија изненадување од одлуката на Србија за купување на кинескиот ракетен систем за противвоздушна одбрана FK-3, а во придружните коментари, постои и разочарување што не е нарачано руското оружје С-300. Како што се наведува во неколку текстови, руските автори ги информираат читателите дека Србија се определила за FK-3 „наместо

Жерард Батлер спортува во исчекување на премиерата на својот нов филм

Жерард Батлер спортува во исчекување на премиерата на својот нов филм

Повеќето руски медиуми изразија изненадување од одлуката на Србија за купување на кинескиот ракетен систем за противвоздушна одбрана ФК-3, а во придружните коментари, постои и разочарување што не е нарачано руското оружје С-300. Како што се наведува во неколку текстови, руските автори ги информираат читателите дека Србија се определила за ФК-3 „наместо

Русите разочарани што Србија купи кинески ракетен систем наместо рускиот С-300

Русите разочарани што Србија купи кинески ракетен систем наместо рускиот С-300

Повеќето руски медиуми изразуваат изненадување од одлуката на Србија за купување на кинескиот ракетен систем за противвоздушна одбрана „ФК-3“, а не е нарачано рускиот противракетен систем „С-300“. Како што се наведува во неколку текстови, руските медиуми ги информираат читателите дека Србија се определила за „ФК-3“ наместо рускиот „С-300“, поставувајќи

Руските медиуми разочарани од одлуката на Србија да купи кинески ракетен систем наместо С-300

Руските медиуми разочарани од одлуката на Србија да купи кинески ракетен систем наместо С-300

Повеќето руски медиуми изразија изненадување од одлуката на Србија за купување на кинескиот ракетен систем за противвоздушна одбрана ФК-3, а во придружните коментари, постои и разочарување што не е нарачано руското оружје С-300. Како што се наведува во неколку текстови, руските автори ги информираат читателите дека Србија се определила за ФК-3 „наместо