притисни ентер »

Во Дубаи претставена суперјахтата „Есквел“
Во Дубаи претставена суперјахтата „Есквел“

Во Дубаи претставена суперјахтата „Есквел“

Холандската компанија „Оушн-ко“ на Саемот за наутика во Дубаи ја претстави новата суперјахта „Есквел“, долга 105 метри и со дизел-електричен погон. – Холандската компанија „Оушн-ко“ на Саемот за наутика во Дубаи ја претстави новата суперјахта „Есквел“, долга 105 метри и со дизел-електричен погон. Пловилото го доби името по еден метеорит, а со својот

Суперјахта Esquel

Суперјахта Esquel

Холандската компанија Oceanco на Саемот за наутика во Дубаи ја претстави новата суперјахта Esquel. Станува збор за јахта долга 105 метри, со дизел-електричен погон. Името го доби по метеорит, а со својот изглед потсетува на пловило од филмовите за Џејмс Бонд. Со едно полнење може да мине 7.000 милји. „Ова е совршен спој на експедициско пловило и суперјахта

Јахта со теренски возила, хеликоптер, две подморници и затворен базен

Јахта со теренски возила, хеликоптер, две подморници и затворен базен

Холандската компанија „Оушн-ко“ на Саемот за наутика во Дубаи ја претстави новата суперјахта „Есквел“, долга 105 метри и со дизел-електричен погон. Пловилото го доби името по еден метеорит, а со својот изглед потсетува на „реквизит“ од филмовите за Џејмс Бонд. Со едно полнење може да помине 7.000 милји. - Ова е совршен спој на експедициско пловило

Во Дубаи претставена суперјахтата „Есквел“

Во Дубаи претставена суперјахтата „Есквел“

Холандската компанија „Оушн-ко“ на Саемот за наутика во Дубаи ја претстави новата суперјахта „Есквел“, долга 105 метри и со дизел-електричен погон. Пловилото го доби името по еден метеорит, а со својот изглед потсетува на „реквизит“ од филмовите за Џејмс Бонд. Со едно полнење може да мине 7.000 милји. – Ова е совршен спој на експедициско пловило и

Во Дубаи е претставена суперјахтата Esquel

Во Дубаи е претставена суперјахтата Esquel

Холандската компанија Oceanico на Саемот на наутика во Дубаи ја претстави својата суперјахта Esquel. Станува збор за пловило долго 105 метри опремено со дизел-електричен погон, кое своето име го добило по метеорит. Изгледот на Esquel наликува на јахтите од филмовите со Џемс Бонд. “Ова е совршен спој на експедициско пловило и суперјахта. Esquel го нуди

Во Дубаи е претставена суперјахтата Esquel

Во Дубаи е претставена суперјахтата Esquel

Во Дубаи е претставена суперјахтата Esquel Холандската компанија Oceanico на Саемот на наутика во Дубаи ја претстави својата суперјахта Esquel. Станува збор за пловило долго 105 метри опремено со дизел-електричен погон, кое своето име го добило по метеорит. Изгледот на Esquel наликува на јахтите од филмовите со Џемс Бонд. “Ова е совршен спој на експедициско

Суперјахтата „Есквел“ претставена во Дубаи

Суперјахтата „Есквел“ претставена во Дубаи

Холандската компанија „Оушн-ко“ на Саемот за наутика во Дубаи ја претстави новата суперјахта „Есквел“, долга 105 метри и со дизел-електричен погон. Пловилото го доби името по еден метеорит, а со својот изглед потсетува на „реквизит“ од филмовите за Џејмс Бонд. Со едно полнење може да мине 7.000 милји. – Ова е совршен спој на експедициско пловило и

Во Дубаи претставена суперјахтата „Есквел“

Во Дубаи претставена суперјахтата „Есквел“

Холандската компанија „Оушн-ко“ на Саемот за наутика во Дубаи ја претстави новата суперјахта „Есквел“, долга 105 метри и со дизел-електричен погон. Пловилото го доби името по еден метеорит, а со својот изглед потсетува на „реквизит“ од филмовите за Џејмс Бонд. Со едно полнење може да мине 7.000 милји. – Ова е совршен спој на експедициско пловило и

Во Дубаи претставена суперјахтата „Есквел“

Во Дубаи претставена суперјахтата „Есквел“

Холандската компанија „Оушн-ко“ на Саемот за наутика во Дубаи ја претстави новата суперјахта „Есквел“, долга 105 метри и со дизел-електричен погон. Пловилото го доби името по еден метеорит, а со својот изглед потсетува на „реквизит“ од филмовите за Џејмс Бонд. Со едно полнење може да мине 7.000 милји. – Ова е совршен спој на експедициско пловило и

Долга 105 метри: Во Дубаи претставена суперјахтата Esquel

Долга 105 метри: Во Дубаи претставена суперјахтата Esquel

Холандската компанија Oceanco на Саемот за наутика во Дубаи ја претстави новата суперјахта Esquel. Станува збор за јахта долга 105 метри, со дизел-електричен погон. Името го доби по метеорит, а со својот изглед потсетува на пловило од филмовите за Џејмс Бонд. Со едно полнење може да мине 7.000 милји. „Ова е совршен спој на експедициско пловило и суперјахта