притисни ентер »

Сине, откако отиде во затвор, мене и на татко ти ни е многу тешко…
Сине, откако отиде во затвор, мене и на татко ти ни е многу тешко…

Сине, откако отиде во затвор, мене и на татко ти ни е многу тешко…

Мајката му пишува писмо на синот кој е во затвор: – Сине, откако отиде во затвор, мене и на татко ти ни е многу тешко. Нема дури кој да ни ја прекопа градината за да насадиме компир. Одговорот на синот: – Мамо, не копајте ја градината! Таму го закопав златото. Одговорот на мајката: – Сине, не знам за какво злато зборуваш. Го добив писмото отворено,а