притисни ентер »

Надал го провоцира Ѓоковиќ: Некои од нас не споделуваат јавно кога помагаат...
Надал го провоцира Ѓоковиќ: Некои од нас не споделуваат јавно кога помагаат...

Надал го провоцира Ѓоковиќ: Некои од нас не споделуваат јавно кога помагаат...

Рафаел Надал се надоврза на критиките на сметка на Новак Ѓоковиќ. Српскиот ас е на насловните страници откако започна пандемијата и е на мета на јавноста поради неговите ставови во врска со коронавирусот. Неодамна тој испрати писмо до организаторот на Австралија опен за да им помогне на послабо рангираните тенисери, да добијат идентични услови за подготовки