притисни ентер »

Еманципирај се, Али Ахмети!
Еманципирај се, Али Ахмети!

Еманципирај се, Али Ахмети!

Ајде да прогласиме недела на Ахметизмот и ДУИ, ексклузивни платенички интервјуа, перења гзови, дефокусирање од криминал и корупција, ааах каква недела. Него, пак не можам да разберам, после 20 години криминал, он пак продава страв кај Албанците. 20 години и се сметаш или глумиш лидер на Албанците и не успеваш да се еманципираш и да го еменципираш твојот