притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски веднаш да си даде оставка
ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски веднаш да си даде оставка

ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски веднаш да си даде оставка

Оливер Спасовски да си даде оставка веднаш! Додека Спасовски ажурира членство по куќи Сашо Мијалков му побегна пред очи. Иако институциите знаеле уште од саботата дека постои опасност да бега МВР 24 часа не преземале ништо и чекале да побегне, велат од ВМРО-дпмНЕ. Од партијата истакнуваат дека според информациите кои излегоа во јавноста институциите

ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски веднаш да даде оставка, знаел за бегството на Мијалков

ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски веднаш да даде оставка, знаел за бегството на Мијалков

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски да даде оставка веднаш, бара ВМРО-ДПМНЕ, по бегството на Сашо Мијалков. „Оливер Спасовски да си даде оставка веднаш. Додека Спасовски ажурира членство по куќи Сашо Мијалков му побегна пред очи. Иако институциите знаеле уште од саботата дека постои опасност да бега МВР 24 часа не преземале ништо и чекале

ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски веднаш да даде оставка, знаел за бегството на Мијалков

ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски веднаш да даде оставка, знаел за бегството на Мијалков

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски да даде оставка веднаш, бара ВМРО-ДПМНЕ, по бегството на Сашо Мијалков. „Оливер Спасовски да си даде оставка веднаш. Додека Спасовски ажурира членство по куќи Сашо Мијалков му побегна пред очи. Иако институциите знаеле уште од саботата дека постои опасност да бега МВР 24 часа не преземале ништо и чекале

ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски да си даде оставка веднаш

ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски да си даде оставка веднаш

„Оливер Спасовски да си даде оставка веднаш! Додека Спасовски ажурира членство по куќи Сашо Мијалков му побегна пред очи. Иако институциите знаеле уште од саботата дека постои опасност да бега МВР 24 часа не преземале ништо и чекале да побегне. Според информациите кои излегоа во јавноста институциите знаеле уште во саботата во 16 часот дека постои

ВМРО-ДПМНЕ бара оставка од Спасовски поради бегството на Мијалков

ВМРО-ДПМНЕ бара оставка од Спасовски поради бегството на Мијалков

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски да даде оставка веднаш, бара ВМРО-ДПМНЕ, по бегството на Сашо Мијалков. – Оливер Спасовски да си даде оставка веднаш. Додека Спасовски ажурира членство по куќи Сашо Мијалков му побегна пред очи. Иако институциите знаеле уште од саботата дека постои опасност да бега МВР 24 часа не преземале ништо и чекале

ВМРО-ДПМНЕ бара веднаш оставка од Оливер Спасовски

ВМРО-ДПМНЕ бара веднаш оставка од Оливер Спасовски

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ го повика министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски веднаш да поднесе оставка, обвинувајќи го дека додека го ажурира партиското членство Сашо Мијалков му побегна пред очи. Опозициската ВМРО-ДПМНЕ го повика министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски веднаш да поднесе оставка, обвинувајќи го дека додека го ажурира партиското

ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски да си даде оставка веднаш

ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски да си даде оставка веднаш

Иако институциите знаеле уште од саботата дека постои опасност да бега МВР 24 часа не преземале ништо и чекале да побегне. Според информациите кои излегоа во јавноста институциите знаеле уште во саботата во 16 часот дека постои опасност од бегство на Сашо Мијалков, но не преземале ништо. Чекаа да помине цел ден и Мијалков да избега. Доколку Спасовски

ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски да си даде оставка веднаш

ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски да си даде оставка веднаш

Оливер Спасовски да си даде оставка веднаш! Додека Спасовски ажурира членство по куќи Сашо Мијалков му побегна пред очи. Иако институциите знаеле уште од саботата дека постои опасност да бега МВР 24 часа не преземале ништо и чекале да побегне. Според информациите кои излегоа во јавноста институциите знаеле уште во саботата во 16 часот дека постои опасност

Постои основан сомнеж дека има договор Заев - Спасовски - Мијалков за бегството на Мијалков

Постои основан сомнеж дека има договор Заев - Спасовски - Мијалков за бегството на Мијалков

Спасовски да си даде оставка веднаш! Оливер Спасовски да си даде оставка веднаш! Додека Спасовски ажурира членство по куќи Сашо Мијалков му побегна пред очи. Иако институциите знаеле уште од саботата дека постои опасност да бега МВР 24 часа не преземале ништо и чекале да побегне. Според информациите кои излегоа во јавноста институциите знаеле уште

ВМРО ДПМНЕ бара веднаш оставка од министерот Спасовски

ВМРО ДПМНЕ бара веднаш оставка од министерот Спасовски

Во рамки на своето соопштение, опозициската ВМРО ДПМНЕ, посочи уште еднаш дека очекува министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски да си поднесе оставка. Имено, нему му ја префрлуваат вината за бегството на Сашо Мијалков, кому од пред два дена требаше да му се врач решението за куќен притвор, а од него ниту трага ниту глас. „Оливер Спасовски да