притисни ентер »

Во Ханој веќе се продава коронабургер
Во Ханој веќе се продава коронабургер

Во Ханој веќе се продава коронабургер

Во време на корона-криза, професионален готвач од Ханој, главниот град на Виетнам, се обидува да го подигне духот кај луѓето со новиот коронабургер. – Има една шега - ако се плашиш од нешто, треба да го изедеш. Кога ќе гризнеш од сендвичот што личи на вирусот, повеќе нема да се плашиш од зараза. Така ги бодриме луѓето во време на пандемијата, вели

Во Ханој веќе нудат „коронабургер“ | Фото/ Видео

Во Ханој веќе нудат „коронабургер“ | Фото/ Видео

Во време на корона-криза, професионален готвач од Ханој, главниот град на Виетнам, се обидува да го подигне духот кај луѓето со новиот… „Корона-бургер”. – Има една шега – ако се плашиш од нешто, треба да го изедеш. Кога ќе гризнеш од сендвичот што личи на вирусот, повеќе нема да се плашиш од зараза. Така ги бодриме луѓето во време на пандемијата, вели

КОРОНА-БУРГЕР: „Ако се плашиш од нешто, треба да го изедеш“

КОРОНА-БУРГЕР: „Ако се плашиш од нешто, треба да го изедеш“

Во време на корона-криза, професионален готвач од Ханој, главниот град на Виетнам, се обидува да го подигне духот кај луѓето со новиот „Корона-бургер”. „ Има една шега – ако се плашиш од нешто, треба да го изедеш. Кога ќе гризнеш од сендвичот што личи на вирусот, повеќе нема да се плашиш од зараза. Така ги бодриме луѓето во време на пандемијата, вели

КОРОНА-БУРГЕР: „Ако се плашиш од нешто, треба да го изедеш“

КОРОНА-БУРГЕР: „Ако се плашиш од нешто, треба да го изедеш“

Во време на корона-криза, професионален готвач од Ханој, главниот град на Виетнам, се обидува да го подигне духот кај луѓето со новиот „Корона-бургер”. „ Има една шега – ако се плашиш од нешто, треба да го изедеш. Кога ќе гризнеш од сендвичот што личи на вирусот, повеќе нема да се плашиш од зараза. Така ги бодриме луѓето во време на пандемијата, вели

Во рестораните во Ханој се служи коронабургер

Во рестораните во Ханој се служи коронабургер

Хоанг Тунг, професионален готвач од Ханој, главниот град на Виетнам, се обидува да го крене духот кај луѓето со новиот корона-бургер. Хамбургерот се служи со лисја од зелен чај, а лепчето е во облик на вирус. „Има една шега – ако се плашиш од нешто, треба да го изедеш. Кога ќе гризнеш од сендвичот што личи на вирусот, повеќе нема да се плашиш од зараза

Во рестораните во Ханој се служи коронабургер

Во рестораните во Ханој се служи коронабургер

Хоанг Тунг, професионален готвач од Ханој, главниот град на Виетнам, се обидува да го крене духот кај луѓето со новиот коронабургер. Хамбургерот се служи со лисја од зелен чај, а лепчето е во облик на вирус. „Има една шега – ако се плашиш од нешто, треба да го изедеш. Кога ќе гризнеш од сендвичот што личи на вирусот, повеќе нема да се плашиш од зараза

Во Ханој веќе нудат „коронабургер“

Во Ханој веќе нудат „коронабургер“

Виетнам– Во време на корона-криза, професионален готвач од Ханој, главниот град на Виетнам, се обидува да го подигне духот кај луѓето со новиот… „Корона-бургер”. – Има една шега – ако се плашиш од нешто, треба да го изедеш. Кога ќе гризнеш од сендвичот што личи на вирусот, повеќе нема да се плашиш од зараза. Така ги бодриме луѓето во време на пандемијата,

Во Ханој веќе нудат „коронабургер“

Во Ханој веќе нудат „коронабургер“

Во време на корона-криза, професионален готвач од Ханој, главниот град на Виетнам, се обидува да го подигне духот кај луѓето со новиот… „Корона-бургер”. – Има една шега – ако се плашиш од нешто, треба да го изедеш. Кога ќе гризнеш од сендвичот што личи на вирусот, повеќе нема да се плашиш од зараза. Така ги бодриме луѓето во време на пандемијата, вели

Во Ханој веќе нудат „коронабургер”

Во Ханој веќе нудат „коронабургер”

Во време на корона-криза, професионален готвач од Ханој, главниот град на Виетнам, се обидува да го подигне духот кај луѓето со новиот… „Корона-бургер”. – Има една шега – ако се плашиш од нешто, треба да го изедеш. Кога ќе гризнеш од сендвичот што личи на вирусот, повеќе нема да се плашиш од зараза. Така ги бодриме луѓето во време на пандемијата, вели

Верувале или не, постои КОРОНА-БУРГЕР: „Ако се плашиш од нешто, треба да го изедеш“!

Верувале или не, постои КОРОНА-БУРГЕР: „Ако се плашиш од нешто, треба да го изедеш“!

Верувале или не, постои КОРОНА-БУРГЕР: „Ако се плашиш од нешто, треба да го изедеш“! Во време на корона-криза, професионален готвач од Ханој, главниот град на Виетнам, се обидува да го подигне духот кај луѓето со новиот „Корона-бургер”. -Има една шега – ако се плашиш од нешто, треба да го изедеш. Кога ќе гризнеш од сендвичот што личи на вирусот, повеќе