притисни ентер »

Скопјанец пронајден мртов во видендичка во Катланово
Скопјанец пронајден мртов во видендичка во Катланово

Скопјанец пронајден мртов во видендичка во Катланово

Починат човек е пронајден вчера во неговата викендичка во викенд-населбата Катланово, соопшти МВР. На 06.04.2021 околу 13.00 часот во СВР Скопје било пријавено дека во викенд куќа во с.Катланово, скопско, бил пронајден починат Т.П.(84) од Скопје“, се бележи во полицискиот билтен. Смрт без траги на насилство констатирал лекар од Итна медицинска помош,

Скопјанец пронајден починат во викендица во Катланово

Скопјанец пронајден починат во викендица во Катланово

Од МВР информираат дека едно лице било пронајдено починато во викенд куќа во с.Катланово. Од министерството известуваат дека на 06.04.2021 околу 13:00 часот во СВР Скопје било пријавено дека во викенд куќа во с.Катланово, скопско, бил пронајден починат Т.П.(84) од Скопје. Смрт без траги на насилство констатирал лекар од Итна медицинска помош, а по

Скопјанец пронајден мртов во видендичка во Катланово

Скопјанец пронајден мртов во видендичка во Катланово

Починат човек е пронајден вчера во неговата викендичка во викенд-населбата Катланово, соопшти МВР. На 06.04.2021 околу 13.00 часот во СВР Скопје било пријавено дека во викенд куќа во с.Катланово, скопско, бил пронајден починат Т.П.(84) од Скопје“, се бележи во полицискиот билтен. Смрт без траги на насилство констатирал лекар од Итна медицинска помош,

Скопјанец пронајден починат во викендица во Катланово

Скопјанец пронајден починат во викендица во Катланово

Од МВР информираат дека едно лице било пронајдено починато во викенд куќа во с.Катланово. Од министерството известуваат дека на 06.04.2021 околу 13:00 часот во СВР Скопје било пријавено дека во викенд куќа во с.Катланово, скопско, бил пронајден починат Т.П.(84) од Скопје. Смрт без траги на насилство констатирал лекар од Итна медицинска помош, а по

Скопјанец пронајден починат во викендица во Катланово

Скопјанец пронајден починат во викендица во Катланово

Од МВР информираат дека едно лице било пронајдено починато во викенд-куќа во с. Катланово. Од Министерството известуваат дека на 6.4.2021, околу 13 часот, во СВР Скопје било пријавено дека во викенд-куќа во с. Катланово, Скопско, бил пронајден починат Т. П. (84) од Скопје. Смрт без траги на насилство констатирал лекар од Итната медицинска помош, а

Во викенд куќа пронајден починат маж

Во викенд куќа пронајден починат маж

Вчера околу 13.00 часот во СВР Скопје било пријавено дека во викенд куќа во с.Катланово, скопско, бил пронајден починат Т.П.(84) од Скопје. Вчера околу 13.00 часот во СВР Скопје било пријавено дека во викенд куќа во с.Катланово, скопско, бил пронајден починат Т.П.(84) од Скопје. Смрт без траги на насилство констатирал лекар од Итна медицинска помош,

Скопјанец пронајден починат во викендица во Катланово

Скопјанец пронајден починат во викендица во Катланово

Од МВР информираат дека едно лице било пронајдено починато во викенд куќа во с.Катланово. Од министерството известуваат дека на 06.04.2021 околу 13:00 часот во СВР Скопје било пријавено дека во викенд куќа во с.Катланово, скопско, бил пронајден починат Т.П.(84) од Скопје. Смрт без траги на насилство констатирал лекар од Итна медицинска помош, а по

Скопјанец починал во викендичка во Катланово

Скопјанец починал во викендичка во Катланово

На 06.04.2021 околу 13.00 часот во СВР Скопје било пријавено дека во викенд куќа во с.Катланово, скопско, бил пронајден починат Т.П.(84) од Скопје. Смрт без траги на насилство констатирал лекар од Итна медицинска помош, а по наредба на Јавен обвинител телото било предадено на обукција.

Во викенд куќа пронајден починат маж

Во викенд куќа пронајден починат маж

Вчера околу 13.00 часот во СВР Скопје било пријавено дека во викенд куќа во с.Катланово, скопско, бил пронајден починат Т.П.(84) од Скопје. без траги на насилство констатирал лекар од Итна медицинска помош, а по наредба на Јавен обвинител телото било предадено на обукција, информираат од МВР.

Маж пронајден мртов во викендица во Катланово

Маж пронајден мртов во викендица во Катланово

Маж пронајден мртов во викендица во Катланово. -На 06.04.2021 околу 13.00 часот во СВР Скопје било пријавено дека во викенд куќа во с.Катланово, скопско, бил пронајден починат Т.П.(84) од Скопје, информираат од МВР. Смрт без траги на насилство констатирал лекар од Итна медицинска помош, а по наредба на Јавен обвинител телото било предадено на обукција