притисни ентер »

Прибе до Пендаровски: Владеeње на правото ако сакате евроинтеграции
Прибе до Пендаровски: Владеeње на правото ако сакате евроинтеграции

Прибе до Пендаровски: Владеeње на правото ако сакате евроинтеграции

Претседателот Стево Пендаровски денеска имаше средба со Рајнхард Прибе, поранешен директор во Европската Комисија и предводник на групата експерти за системски прашања од областа на владеењето на правото. На средбата, како што соопшти Кабинетот на претседателот, Прибе го запозна Пендаровски со тековните ангажмани и планови. Поранешниот директор во

Османи: Разликите за законот за јавно обвинителство не се непремостливи

Османи: Разликите за законот за јавно обвинителство не се непремостливи

Разликите околу законот за Јавно обвинителство не се непремостливи. Моментот е неповторлив. Политичките лидери ги знаат очекувањата на граѓаните и се договараат соодветно и ќе ги надминат своите почетни позиции за да се најде конечно решение. Ова го истакна вицепремиерот Бујар Османи пред почетокот на меѓународната конференција: „Добро управување и

Прибе до Пендаровски: Владеeње на правото ако сакате евроинтеграции

Прибе до Пендаровски: Владеeње на правото ако сакате евроинтеграции

Претседателот Стево Пендаровски денеска имаше средба со Рајнхард Прибе, поранешен директор во Европската Комисија и предводник на групата експерти за системски прашања од областа на владеењето на правото. На средбата, како што соопшти Кабинетот на претседателот, Прибе го запозна Пендаровски со тековните ангажмани и планови. Поранешниот директор во

Средба на Пендаровски со Рајнхард Прибе, поранешен директор во Европската Комисија и експерт за владеење на правото

Средба на Пендаровски со Рајнхард Прибе, поранешен директор во Европската Комисија и експерт за владеење на правото

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски денеска оствари средба со Рајнхард Прибе, поранешен директор во Европската Комисија и предводник на групата експерти за системски прашања од областа на владеењето на правото. На средбата, Прибе го запозна претседателот Пендаровски со тековните ангажмани и планови. Поранешниот директор

Прибе му ја нагласи на Пендаровски важноста на владеењето на правото за евроинтеграциите

Прибе му ја нагласи на Пендаровски важноста на владеењето на правото за евроинтеграциите

Претседателот Стево Пендаровски денеска имаше средба со Рајнхард Прибе, поранешен директор во Европската Комисија и предводник на групата експерти за системски прашања од областа на владеењето на правото. На средбата, како што соопшти Кабинетот на претседателот, Прибе го запозна Пендаровски со тековните ангажмани и планови. Поранешниот директор во

Претседателот Пендаровски се сретна со Прибе

Претседателот Пендаровски се сретна со Прибе

Претседателот Стево Пендаровски денеска имаше средба со Рајнхард Прибе, поранешен директор во Европската Комисија и предводник на групата експерти за системски прашања од областа на владеењето на правото. На средбата, како што соопшти Кабинетот на претседателот, Прибе го запозна Пендаровски со тековните ангажмани и планови. Претседателот Стево Пендаровски

Претседателот Пендаровски се сретна со Прибе

Претседателот Пендаровски се сретна со Прибе

Претседателот Стево Пендаровски денеска имаше средба со Рајнхард Прибе, поранешен директор во Европската Комисија и предводник на групата експерти за системски прашања од областа на владеењето на правото. На средбата, како што соопшти Кабинетот на претседателот, Прибе го запозна Пендаровски со тековните ангажмани и планови. Поранешниот директор во

Прибе му ја нагласи на Пендаровски важноста на владеењето на правото за евроинтеграциите

Прибе му ја нагласи на Пендаровски важноста на владеењето на правото за евроинтеграциите

Претседателот Стево Пендаровски денеска имаше средба со Рајнхард Прибе, поранешен директор во Европската Комисија и предводник на групата експерти за системски прашања од областа на владеењето на правото. На средбата, како што соопшти Кабинетот на претседателот, Прибе го запозна Пендаровски со тековните ангажмани и планови. Поранешниот директор во

Пендаровски се сретна со Прибе

Пендаровски се сретна со Прибе

Претседателот Стево Пендаровски денеска имаше средба со Рајнхард Прибе, поранешен директор во Европската Комисија и предводник на групата експерти за системски прашања од областа на владеењето на правото. На средбата, како што соопшти Кабинетот на претседателот, Прибе го запозна Пендаровски со тековните ангажмани и планови. Поранешниот директор во

Пендаровски-Прибе: Нагласена важноста на владеењето на правото во процесот на евроинтеграциите

Пендаровски-Прибе: Нагласена важноста на владеењето на правото во процесот на евроинтеграциите

На средбата, како што соопшти Кабинетот на претседателот, Прибе го запозна Пендаровски со тековните ангажмани и планови. Претседателот Стево Пендаровски денеска имаше средба со Рајнхард Прибе, поранешен директор во Европската Комисија и предводник на групата експерти за системски прашања од областа на владеењето на правото. На средбата, како што соопшти