притисни ентер »

Двајца крадци признале дека ограбиле објект во Скопје
Двајца крадци признале дека ограбиле објект во Скопје

Двајца крадци признале дека ограбиле објект во Скопје

Двајца крадци признале дека ограбиле објект во Скопје Горан Наумовски Пред 5 минути Вчера во 13.10 часот во полициската станица Аеродром биле повикани И.И. (29) и С.А. (28), двајцата од Скопје. Тие се сомничат дека на 18 минатиот месец одзеле повеќе предмети од објект во изградба на улица „Фрањо Клуз” во Скопје. Во службен разговор со полициски службеници

Уапсени двајца скопјани, краделе од објект во градба

Уапсени двајца скопјани, краделе од објект во градба

На 24.11.2021 во 13.10 часот во Полициската станица Аеродром биле повикани И.И.(29) и С.А.(28), двајцата од Скопје. Тие се сомничат дека на 18.11.2021 одзеле повеќе предмети од објект во изградба на ул.„Фрањо Клуз“ во Скопје. Во службен разговор со полициски службеници тие го признале делото, а одземените предмети биле пронајдени и ќе бидат вратени

Расчистена кражба, приведени две лица во Скопје

Расчистена кражба, приведени две лица во Скопје

На 24.11.2021 во 13.10 часот во Полициската станица Аеродром биле повикани И.И.(29) и С.А.(28), двајцата од Скопје. Тие се сомничат дека на 18.11.2021 одзеле повеќе предмети од објект во изградба на ул.„Фрањо Клуз“ во Скопје. Во службен разговор со полициски службеници тие го признале делото, а одземените предмети биле пронајдени и ќе бидат вратени

Уапсени двајца скопјани кои ограбиле градилиште

Уапсени двајца скопјани кои ограбиле градилиште

Во Полициската станица Аеродром вчера во 13:10 часот биле повикани И.И.(29) и С.А.(28), двајцата од Скопје, осомничени дека на 18.11.2021 одзеле повеќе предмети од објект во изградба на ул. „Фрањо Клуз“ во Скопје, информираат од МВР. Во службен разговор со полициски службеници тие го признале делото, а одземените предмети биле пронајдени и ќе бидат

Скопјани краделе од објект во изградба, па полицијата ги фатила

Скопјани краделе од објект во изградба, па полицијата ги фатила

На 24.11.2021 во 13.10 часот во Полициската станица Аеродром биле повикани И.И.(29) и С.А.(28), двајцата од Скопје. Тие се сомничат дека на 18.11.2021 одзеле повеќе предмети од објект во изградба на ул.„Фрањо Клуз“ во Скопје. Во службен разговор со полициски службеници тие го признале делото, а одземените предмети биле пронајдени и ќе бидат вратени

Расчистена кражба, приведени две лица во Скопје

Расчистена кражба, приведени две лица во Скопје

На 24.11.2021 во 13.10 часот во Полициската станица Аеродром биле повикани И.И.(29) и С.А.(28), двајцата од Скопје. Тие се сомничат дека на 18.11.2021 одзеле повеќе предмети од објект во изградба на ул.„Фрањо Клуз“ во Скопје. Во службен разговор со полициски службеници тие го признале делото, а одземените предмети биле пронајдени и ќе бидат вратени

Расчистена кражба, приведени две лица во Скопје

Расчистена кражба, приведени две лица во Скопје

Расчистена кражба, приведени две лица во Скопје На 24.11.2021 во 13.10 часот во Полициската станица Аеродром биле повикани И.И.(29) и С.А.(28), двајцата од Скопје. Тие се сомничат дека на 18.11.2021 одзеле повеќе предмети од објект во изградба на ул.„Фрањо Клуз“ во Скопје. Во службен разговор со полициски службеници тие го признале делото, а одземените

Расчистена кражба – приведени две лица во Скопје

Расчистена кражба – приведени две лица во Скопје

На 24.11.2021 во 13.10 часот во Полициската станица Аеродром биле повикани И.И.(29) и С.А.(28), двајцата од Скопје. Тие се сомничат дека на 18.11.2021 одзеле повеќе предмети од објект во изградба на ул.„Фрањо Клуз“ во Скопје. Во службен разговор со полициски службеници тие го признале делото, а одземените предмети биле пронајдени и ќе бидат вратени

Приведени две лица во Скопје, расчистена кражба

Приведени две лица во Скопје, расчистена кражба

– Во Полициската станица Аеродром вчера во 13:10 часот биле повикани И.И.(29) и С.А.(28), двајцата од Скопје, осомничени дека на 18.11.2021 одзеле повеќе предмети од објект во изградба на ул.„Фрањо Клуз“ во Скопје. Во службен разговор со полициски службеници, соопштија денеска од МВР, тие го признале делото, а одземените предмети биле пронајдени и