притисни ентер »

Плажата што ја прослави Ди Каприо повторно се отвора
Плажата што ја прослави Ди Каприо повторно се отвора

Плажата што ја прослави Ди Каприо повторно се отвора

По премиерата на филмот „Плажа“, на тајландската плажа доаѓаа и до 5.000 туристи дневно, што предизвика нејзино пропаѓање. Заливот Маја и неговата плажа некогаш беа познати само по неколкуте патници кои овде доаѓаа за да побегнат од утврдената патека на туристите. Но, по успехот на холивудскиот филм во кој глумеше Леонардо ди Каприо од 2000 година,

Плажата што ја прослави Ди Каприо повторно се отвора

Плажата што ја прослави Ди Каприо повторно се отвора

По премиерата на филмот „Плажа“, на тајландската плажа доаѓаа и до 5.000 туристи дневно, што предизвика нејзино пропаѓање. Заливот Маја и неговата плажа некогаш беа познати само по неколкуте патници кои овде доаѓаа за да побегнат од утврдената патека на туристите. Но, по успехот на холивудскиот филм во кој глумеше Леонардо ди Каприо од 2000 година,