притисни ентер »

Јапонски уметник ги претвора животните фатени во интересен момент во скулптури, а разултатот е дури посмешен
Јапонски уметник ги претвора животните фатени во интересен момент во скулптури, а разултатот е дури посмешен

Јапонски уметник ги претвора животните фатени во интересен момент во скулптури, а разултатот е дури посмешен

Ако има една работа што ја почитуваме овде е нешто што ја спојува нашата љубов кон мемињата, мачките, кучињата и чудните работи. Погледнете ја најновата колекција на јапонскиот уметник Meetissai со неговите скулптури на животни фатени во незгодни и чудни позиции.