притисни ентер »

Рестораните и трговските центри во Србија ќе работат до 18 часот
Рестораните и трговските центри во Србија ќе работат до 18 часот

Рестораните и трговските центри во Србија ќе работат до 18 часот

Владата на Србија донесе седум нови мерки за заштита од ширење на коронавирусот. Мерките стапуваат на сила следниот вторник, пренесуваат српските медиуми. Првата мерка е скратување на работното време до 18 часот на рестораните, кафулињата, баровите, клубовите, обложувалниците и трговските центри. Втората мерка е задолжително и безусловно носење маски

Српската Влада донесе нови мерки – угостителските објекти ќе работат до 18 часот, забрана за јавни собири

Српската Влада донесе нови мерки – угостителските објекти ќе работат до 18 часот, забрана за јавни собири

Српската Влада, поради влошување на состојбата со епидемијата на коронавирус, денеска донесе седум нови мерки кои ќе се применуваат од вторник, јави дописникот на МИА од Белград. Новите противепидемиски мерки се однесуваат на намалување на работното време до 18 часот за ресторани, кафулиња, барови, клубови, обложувалници и трговски центри; задолжителна

Поради ковид-19 ново работно време на рестораните и трговските центри во Србија

Поради ковид-19 ново работно време на рестораните и трговските центри во Србија

Владата на Србија донесе седум нови мерки за заштита од ширење на коронавирусот. Мерките стапуваат на сила следниот вторник, пренесуваат српските медиуми. Првата мерка е скратување на работното време до 18 часот на рестораните, кафулињата, баровите, клубовите, обложувалниците и трговските центри. Втората мерка е задолжително и безусловно носење маски

Србија донесе нови мерки – рестораните и трговските центри ќе работат до 18 часот

Србија донесе нови мерки – рестораните и трговските центри ќе работат до 18 часот

Владата на Србија донесе 7 нови мерки за заштита од ширење на коронавирусот. Мерките стапуваат на сила следниот вторник, пренесуваат српските медиуми. Првата мерка е скратување на работното време до 18 часот на рестораните, кафулињата, баровите, клубовите, обложувалниците и трговските центри. Втората мерка е задолжително и безусловно носење маски во

Србија донесе нови мерки – рестораните и трговските центри ќе работат до 18 часот

Србија донесе нови мерки – рестораните и трговските центри ќе работат до 18 часот

Владата на Србија донесе 7 нови мерки за заштита од ширење на коронавирусот. Мерките стапуваат на сила следниот вторник, пренесуваат српските медиуми. Првата мерка е скратување на работното време до 18 часот на рестораните, кафулињата, баровите, клубовите, обложувалниците и трговските центри. Втората мерка е задолжително и безусловно носење маски во

Србија донесе нови мерки – рестораните и трговските центри ќе работат до 18 часот

Србија донесе нови мерки – рестораните и трговските центри ќе работат до 18 часот

Владата на Србија донесе 7 нови мерки за заштита од ширење на коронавирусот. Мерките стапуваат на сила следниот вторник, пренесуваат српските медиуми. Првата мерка е скратување на работното време до 18 часот на рестораните, кафулињата, баровите, клубовите, обложувалниците и трговските центри. Втората мерка е задолжително и безусловно носење маски во

Србија донесе нови мерки - рестораните и трговските центри ќе работат до 18 часот

Србија донесе нови мерки - рестораните и трговските центри ќе работат до 18 часот

Владата на Србија донесе 7 нови мерки за заштита од ширење на коронавирусот. Мерките стапуваат на сила следниот вторник, пренесуваат српските медиуми. Првата мерка е скратување на работното време до 18 часот на рестораните, кафулињата, баровите, клубовите, обложувалниците и трговските центри. Втората мерка е задолжително и безусловно носење маски во

Српската Влада донесе нови мерки – угостителските објекти ќе работат до 18 часот, забрана за јавни собири

Српската Влада донесе нови мерки – угостителските објекти ќе работат до 18 часот, забрана за јавни собири

Српската Влада, поради влошување на состојбата со епидемијата на коронавирус, денеска донесе седум нови мерки кои ќе се применуваат од вторник. Новите противепидемиски мерки се однесуваат на намалување на работното време до 18 часот за ресторани, кафулиња, барови, клубови, обложувалници и трговски центри; задолжителна употреба на опрема за лична заштита

Српската Влада донесе нови мерки – угостителските објекти ќе работат до 18 часот, забрана за јавни собири

Српската Влада донесе нови мерки – угостителските објекти ќе работат до 18 часот, забрана за јавни собири

Српската Влада, поради влошување на состојбата со епидемијата на коронавирус, денеска донесе седум нови мерки кои ќе се применуваат од вторник, јави дописникот на МИА од Белград. Новите противепидемиски мерки се однесуваат на намалување на работното време до 18 часот за ресторани, кафулиња, барови, клубови, обложувалници и трговски центри; задолжителна