притисни ентер »

Бразилка фатена со еден килограм кокаин на аеродромот во Загреб – проголтала 76 капсули

Бразилка фатена со еден килограм кокаин на аеродромот во Загреб – проголтала 76 капсули

Голема заплена на дрога на аеродромот во Загреб. Членовите на граничниот премин Аеродром Загреб фатија Бразилка која се обидела да прошверцува речиси еден килограм кокаин во Хрватска. Според Дневник.хр, Бразилката проголтала 74 капсули во кои имало 990 грама кокаин. „ Полициски службеници од полициската управа во Загреб ја завршија кривичната истрага

Бразилка фатена со еден килограм кокаин на аеродромот во Загреб – проголтала 76 капсули

Бразилка фатена со еден килограм кокаин на аеродромот во Загреб – проголтала 76 капсули

Голема заплена на дрога на аеродромот во Загреб. Членовите на граничниот премин Аеродром Загреб фатија Бразилка која се обидела да прошверцува речиси еден килограм кокаин во Хрватска. Според Дневник.хр, Бразилката проголтала 74 капсули во кои имало 990 грама кокаин. „ Полициски службеници од полициската управа во Загреб ја завршија кривичната истрага

Бразилка фатена со еден килограм кокаин на аеродромот во Загреб – проголтала 76 капсули

Бразилка фатена со еден килограм кокаин на аеродромот во Загреб – проголтала 76 капсули

Голема заплена на дрога на аеродромот во Загреб. Членовите на граничниот премин Аеродром Загреб фатија Бразилка која се обидела да прошверцува речиси еден килограм кокаин во Хрватска. Според Дневник.хр, Бразилката проголтала 74 капсули во кои имало 990 грама кокаин. „ Полициски службеници од полициската управа во Загреб ја завршија кривичната истрага

Бразилка фатена со еден килограм кокаин на аеродромот во Загреб – проголтала 76 капсули

Бразилка фатена со еден килограм кокаин на аеродромот во Загреб – проголтала 76 капсули

Голема заплена на дрога на аеродромот во Загреб. Членовите на граничниот премин Аеродром Загреб фатија Бразилка која се обидела да прошверцува речиси еден килограм кокаин во Хрватска. Според „Дневник.хр“, Бразилката проголтала 74 капсули во кои имало 990 грама кокаин. „Полициски службеници од полициската управа во Загреб ја завршија кривичната истрага

Бразилка фатена со еден килограм кокаин на аеродромот во Загреб- проголтала 76 капсули

Бразилка фатена со еден килограм кокаин на аеродромот во Загреб- проголтала 76 капсули

Полицијата на граничниот премин на Аеродром Загреб фатила Бразилка која се обидела да прошверцува речиси еден килограм кокаин во Хрватска. Според „Дневник.хр“, Бразилката проголтала 74 капсули во кои имало 990 грама кокаин. „Полициски службеници од полициската управа во Загреб ја завршија кривичната истрага против 28-годишната државјанка на Бразил,

Бразилката која ги голтна капсулите со кокаин, чекала десет денови за да ги исфрли доказите

Бразилката која ги голтна капсулите со кокаин, чекала десет денови за да ги исфрли доказите

Пред 10 дена на аеродромот Фрањо Туџман во Загреб приведена е Бразилка која шверцувала дрога. Таа дрогата ја голтнала и тоа повеќе од 70 капсули полни со кокаин. Во неделата, цариниците се посомневале дека таа пренесува дрога и ја задржале. Во Загреб слетала од Сао Паоло преку Лисабон. Рендгенската снимка открила куп пакетчиња дрога во телото на Бразилката

Откриена Бразилка која во своето тело имала килограм кокаин

Откриена Бразилка која во своето тело имала килограм кокаин

Бразилка со речиси килограм кокаин беше откриена на хрватскиот аеродром „Фрањо Туѓман“, пренесува хрватскиот медиум „Дневник.хр“. Бразилката проголтала дури 74 капсули кои содржеле вкупно 990 грама кокаин. Таа била откриена од членови на граничната царинска испостава на аеродромот во Загреб. Бразилка кокаин

БРАЗИЛКА ГОЛТНАЛА КИЛОГРАМ КОКАИН Полицијата 10 дена чекала да ги исфрли доказите

БРАЗИЛКА ГОЛТНАЛА КИЛОГРАМ КОКАИН Полицијата 10 дена чекала да ги исфрли доказите

Пред 10 дена на аеродромот Фрањо Туџман во Загреб приведена е Бразилка која шверцувала дрога. Таа дрогата ја голтнала и тоа повеќе од 70 капсули полни со кокаин. Во неделата, цариниците се посомневале дека таа пренесува дрога и ја задржале. Во Загреб слетала од Сао Паоло преку Лисабон. Рендгенската снимка открила куп пакетчиња дрога во телото на Бразилката