притисни ентер »

Како жените да доживеат поинтензивен оргазам?
Како жените да доживеат поинтензивен оргазам?

Како жените да доживеат поинтензивен оргазам?

Според статистиките, околу 75% од жените не доживуваат оргазам во  текот на интимниот однос, a 10% воопшто не доживеале. Одвоивме неколку совети од експерти за секс, поврзани за оргазмот и како поинтензивно да го доживеете. Ајде да почнеме со дефиницијата за оргазам. Тоа е чувство од интензивно задоволство кое се случува во текот на сексуална активност

Колку време им е потребно на жените да доживеат оргазам

Колку време им е потребно на жените да доживеат оргазам

Жените повеќе уживаат во сексот ако трае подолго, а потребно е подолго време да се доживее оргазам, покажаа новите истражувања во САД. Откриено е точно колку време е потребно на жените да дојдат до оргазам, и дека на мажите им треба многу помалку време, пишува The Sun. На еден просечен маж, потребно му е околу шест минути до оргазам, а на жените им

Како жените да доживеат поинтензивен оргазам?

Како жените да доживеат поинтензивен оргазам?

Според статистиките, околу 75% од жените не доживуваат оргазам во  текот на интимниот однос, a 10% воопшто не доживеале. Одвоивме неколку совети од експерти за секс, поврзани за оргазмот и како поинтензивно да го доживеете. Ајде да почнеме со дефиницијата за оргазам. Тоа е чувство од интензивно задоволство кое се случува во текот на сексуална активност

Како жените да доживеат поинтензивен оргазм?

Како жените да доживеат поинтензивен оргазм?

Според статистиките, околу 75% од жените не доживуваат оргазам во  текот на интимниот однос, a 10% воопшто не доживеале. Одвоивме неколку совети од експерти за секс, поврзани за оргазмот и како поинтензивно да го доживеете. Ајде да почнеме со дефиницијата за оргазам. Тоа е чувство од интензивно задоволство кое се случува во текот на сексуална активност