притисни ентер »

Трамп се огласи: Не стојам зад нападот врз Конгресот
Трамп се огласи: Не стојам зад нападот врз Конгресот

Трамп се огласи: Не стојам зад нападот врз Конгресот

Американскиот претседател, Доналд Трамп, во своето последно обраќање до нацијата преку „Фокс њуз“, рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела, а истовремено ги повика Американците да ги смират страстите, во време кога Претставничкиот дом зборува за негово отповикување. „По информациите за нови демонстрации, ве молам, не вршете

Трамп се огласи: Не стојам зад нападот врз Конгресот

Трамп се огласи: Не стојам зад нападот врз Конгресот

Американскиот претседател, Доналд Трамп, во своето последно обраќање до нацијата преку „Фокс њуз“, рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела, а истовремено ги повика Американците да ги смират страстите, во време кога Претставничкиот дом зборува за негово отповикување. „По информациите за нови демонстрации, ве молам, не вршете

Трамп: Не стојам зад нападот врз Конгресот

Трамп: Не стојам зад нападот врз Конгресот

Американскиот претседател, Доналд Трамп, во своето последно обраќање до нацијата преку „Фокс њуз“ рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела, а истовремено ги повика Американците да ги смират страстите во време кога Претставничкиот дом зборува за негово отповикување. – По информациите за нови демонстрации, ве молам, не вршете никакво

Трамп повторно се огласи: Ве молам без насилство!

Трамп повторно се огласи: Ве молам без насилство!

Во своето најново обраќање до нацијата преку соопштение испратено до Фокс Њуз, американскиот претседател Доналд Трамп рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела и ги повика Американците да ги смират страстите, во време кога Претставничкиот дом расправа за негово отповикување. – Во светло на извештаите за нови демонстрации, ве молам,

Трамп порача дека се противи на насилството и ги повика Фејсбук, Твитер да помогнат за мирна транзиција

Трамп порача дека се противи на насилството и ги повика Фејсбук, Твитер да помогнат за мирна транзиција

Претседателот Доналд Трамп порача дека се противи на насилството, во соопштение што беше прочитано и во Претставничкиот дом додека членовите дебатираат за импичмент поради неговата улога во поттикнувањето на насилничкиот бунт во Капитол минатата недела. Претседателот Доналд Трамп порача дека се противи на насилството, во соопштение што беше прочитано

Трамп се огласи: Не стојам зад нападот врз Конгресот

Трамп се огласи: Не стојам зад нападот врз Конгресот

Американскиот претседател, Доналд Трамп, во своето последно обраќање до нацијата преку „Фокс њуз“, рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела, а истовремено ги повика Американците да ги смират страстите, во време кога Претставничкиот дом зборува за негово отповикување. „По информациите за нови демонстрации, ве молам, не вршете

Трамп со ново обраќање: Ве молам без насилства

Трамп со ново обраќање: Ве молам без насилства

Во своето најново обраќање до нацијата преку Фокс њуз, американскиот претседател Доналд Трамп рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела и ги повика Американците да ги смират страстите, во време кога Претставничкиот дом расправа за негово отповикување. – Во светло на извештаите за нови демонстрации, ве молам, не вршете никакво

Се огласи Трамп: Не стојам зад нападот на Капитол Хил

Се огласи Трамп: Не стојам зад нападот на Капитол Хил

Американскиот претседател, Доналд Трамп, во своето последно обраќање до нацијата преку „Фокс њуз“ рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела, а истовремено ги повика Американците да ги смират страстите во време кога Претставничкиот дом зборува за негово отповикување. – По информациите за нови демонстрации, ве молам, не вршете никакво