притисни ентер »

Јанушев: ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе тужба за Оливер Спасовски
Јанушев: ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе тужба за Оливер Спасовски

Јанушев: ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе тужба за Оливер Спасовски

„Поради неодговорноста и измеќарскиот однос на СДС, граѓаните се доведени во ситуација да бидат во притвор во сопствената држава. Имено, изминатите години, надлежните институции, пред се МВР предводено од Спасовски, свесно работеле против интересите на државата и граѓаните, за сега да има целосен крах во издавањето на патни исправи поради што граѓаните

Јанушев: ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе тужба за Спасовски, оваа власт на ДУИ и СДС е жив зијан за граѓаните

Јанушев: ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе тужба за Спасовски, оваа власт на ДУИ и СДС е жив зијан за граѓаните

„Поради неодговорноста и измеќарскиот однос на СДС, граѓаните се доведени во ситуација да бидат во притвор во сопствената држава. Имено, изминатите години, надлежните институции, пред се МВР предводено од Спасовски, свесно работеле против интересите на државата и граѓаните, за сега да има целосен крах во издавањето на патни исправи поради што граѓаните

Јанушев: ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе тужба за Спасовски за несовесно издавање на личните исправи

Јанушев: ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе тужба за Спасовски за несовесно издавање на личните исправи

Поради неодговорноста и измеќарскиот однос на СДС, граѓаните се доведени во ситуација да бидат во притвор во сопствената држава. Имено, изминатите години, надлежните институции, пред се МВР предводено од Спасовски, свесно работеле против интересите на државата и граѓаните, за сега да има целосен крах во издавањето на патни исправи поради што граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе тужба против Спасовски

ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе тужба против Спасовски

30 Граѓаните се доведени во ситуација да бидат во притвор во сопствената држава. Имено, изминатите години, надлежните институции, пред се МВР предводено од Оливер Спасовски, свесно работеле против интересите на државата и граѓаните, за сега да има целосен крах во издавањето на патни исправи поради што граѓаните не можат да ги остварат своите основни

ВМРО-ДПМНЕ ТОКМИ ТУЖБА ЗА ОЛИВЕР СПАСОВСКИ Хаосот со личните документи е негова вина

ВМРО-ДПМНЕ ТОКМИ ТУЖБА ЗА ОЛИВЕР СПАСОВСКИ Хаосот со личните документи е негова вина

ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе тужба за поранешниот министер за надворешни работи Оливер Спасовски и барање за обесштетување на граѓаните поради непотребните финансиски трошоци за издавање на личните исправи кои несовесно биле издавани, најави денеска на прес конференција Игор Јанушев, пратеник и член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ. – Поради неодговорноста и измеќарскиот

Јанушев: ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе тужба за Спасовски, оваа власт на ДУИ и СДС е жив зијан за граѓаните

Јанушев: ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе тужба за Спасовски, оваа власт на ДУИ и СДС е жив зијан за граѓаните

„Поради неодговорноста и измеќарскиот однос на СДС, граѓаните се доведени во ситуација да бидат во притвор во сопствената држава. Имено, изминатите години, надлежните институции, пред се МВР предводено од Спасовски, свесно работеле против интересите на државата и граѓаните, за сега да има целосен крах во издавањето на патни исправи поради што граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ ќе го тужу Спасовски за несовесно издавање на личните исправи, вели Јанушев

ВМРО-ДПМНЕ ќе го тужу Спасовски за несовесно издавање на личните исправи, вели Јанушев

Поради неодговорноста и измеќарскиот однос на СДС, граѓаните се доведени во ситуација да бидат во притвор во сопствената држава. Имено, изминатите години, надлежните институции, пред се МВР предводено од Спасовски, свесно работеле против интересите на државата и граѓаните, за сега да има целосен крах во издавањето на патни исправи поради што граѓаните