притисни ентер »

Ова е единствениот фустан кој ви е потребен оваа пролет: Кралицата Летиција во комбинација која симнува 10 сантиметри во струкот
Ова е единствениот фустан кој ви е потребен оваа пролет: Кралицата Летиција во комбинација која симнува 10 сантиметри во струкот

Ова е единствениот фустан кој ви е потребен оваа пролет: Кралицата Летиција во комбинација која симнува 10 сантиметри во струкот

Шпанската кралица Летиција е позната по истенчениот вкус и префинет стил. Нејзините аутфити се копирани од жените ширум светот, а таа е вистински пример дека монохроматските парчиња можат совршено да се комбинираат и да го комплетираат секој аутфит. Кралицата денеска претседаваше со настаните по повод Меѓународниот ден на ретките болести во А Коруња

Ова е единствениот фустан којшто ви е потребен пролетва – кралицата Летиција во модна комбинација која е совршена, еве колку чини

Ова е единствениот фустан којшто ви е потребен пролетва – кралицата Летиција во модна комбинација која е совршена, еве колку чини

Доколку сакате сите да гледаат во вас каде и да се појавите, ископирајте го нејзиниот стајлинг. Шпанската кралица Летиција е позната по својот вкус и префинет стил. Нејзините модни комбинации ги копираат жените ширум светот, а таа е вистински пример дека еднобојните парчиња можат совршено да се искомбинираат и да го заокружите секој аутфит со нив.