притисни ентер »

Пендаровски во Минхен говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“
Пендаровски во Минхен говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“

Пендаровски во Минхен говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“

Претседателот Стево Пендаровски, во рамки на посетата на Германија и учеството на 56. Минхенска безбедносна конференција, вчеравечер говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“. Говорејќи за добрососедските односи и соработка како еден од клучните фактори за обезбедување стабилност во регионот, Пендаровски се осврна на позитивните примери на

Пендаровски во Минхен говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“

Пендаровски во Минхен говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“

Претседателот Стево Пендаровски, во рамки на посетата на Германија и учеството на 56. Минхенска безбедносна конференција, вчеравечер говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“. Говорејќи за добрососедските односи и соработка како еден од клучните фактори за обезбедување стабилност во регионот, Пендаровски се осврна на позитивните примери на

Пендаровски: Добрососедските односи еден од клучните фактори за обезбедување стабилност во регионот

Пендаровски: Добрососедските односи еден од клучните фактори за обезбедување стабилност во регионот

Претседателот Стево Пендаровски во рамки на посетата на Сојузна Република Германија и учеството на 56-та Минхенска безбедносна конференција, вчеравечер говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“. Говорејќи за добрососедските односи и соработка како еден од клучните фактори за обезбедување стабилност во регионот, претседателот Пендаровски, како

Пендаровски во Минхен: Добрососедските односи еден од клучните фактори за обезбедување стабилност во регионот

Пендаровски во Минхен: Добрососедските односи еден од клучните фактори за обезбедување стабилност во регионот

Претседателот Стево Пендаровски во рамки на посетата на Сојузна Република Германија и учеството на 56. Минхенска безбедносна конференција, вчеравечер говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози". Претседателот Стево Пендаровски во рамки на посетата на Сојузна Република Германија и учеството на 56. Минхенска безбедносна конференција, вчеравечер

Пендаровски во Минхен: Добрососедските односи еден од клучните фактори за обезбедување стабилност во регионот

Пендаровски во Минхен: Добрососедските односи еден од клучните фактори за обезбедување стабилност во регионот

Говорејќи за добрососедските односи и соработка како еден од клучните фактори за обезбедување стабилност во регионот, претседателот Пендаровски, како што соопшти неговиот кабинет, се осврна на позитивните примери на Северна Македонија, односно  Договорот од Преспа како и Договорот за добрососедски односи и соработка со Бугарија. Нагласувајќи дека членството

Пендаровски во Минхен говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“

Пендаровски во Минхен говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“

Претседателот Стево Пендаровски, во рамки на посетата на Германија и учеството на 56. Минхенска безбедносна конференција, вчеравечер говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“. Говорејќи за добрососедските односи и соработка како еден од клучните фактори за обезбедување стабилност во регионот, Пендаровски се осврна на позитивните примери на

Пендаровски во Минхен: Новата методологија очекувам да создаде услови за датум за преговори во март

Пендаровски во Минхен: Новата методологија очекувам да создаде услови за датум за преговори во март

Претседателот Стево Пендаровски во рамки на посетата на Сојузна Република Германија и учеството на 56. Минхенска безбедносна конференција, вчеравечер говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“. Говорејќи за добрососедските односи и соработка како еден од клучните фактори за обезбедување стабилност во регионот, претседателот Пендаровски, како

Пендаровски во Минхен говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“

Пендаровски во Минхен говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“

Претседателот Стево Пендаровски, во рамки на посетата на Германија и учеството на 56. Минхенска безбедносна конференција, вчеравечер говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“. Говорејќи за добрососедските односи и соработка како еден од клучните фактори за обезбедување стабилност во регионот, Пендаровски се осврна на позитивните примери на

Претседателот Пендаровски во Минхен говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“

Претседателот Пендаровски во Минхен говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“

Претседателот Стево Пендаровски, во рамки на посетата на Сојузна Република Германија и учеството на 56. Минхенска безбедносна конференција, вчеравечер говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“. Говорејќи за добрососедските односи и соработка како еден од клучните фактори за обезбедување стабилност во регионот, Претседателот Пендаровски се осврна

Пендаровски во Минхен говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“

Пендаровски во Минхен говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“

Претседателот Стево Пендаровски, во рамки на посетата на Германија и учеството на 56. Минхенска безбедносна конференција, вчеравечер говореше на тркалезната маса „Балкански дијалози“. Говорејќи за добрососедските односи и соработка како еден од клучните фактори за обезбедување стабилност во регионот, Пендаровски се осврна на позитивните примери на