притисни ентер »

Дел од Кисела Вода утре без вода
Дел од Кисела Вода утре без вода

Дел од Кисела Вода утре без вода

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ известуваат дека утре поради изведување на водоводен приклучок на улица „Киро Крстевски“, број 30, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од оваа улица, како и од улиците: „Марко Цепенков“, „Иван Козаров“, „Доситеј Обрадовиќ“, „Боте Ботевски“ и „Мишко Михајловски“. Водоснабдувањето ќе биде

Поради интервенција, дел од Кисела Вода утре без вода

Поради интервенција, дел од Кисела Вода утре без вода

ЈП Водовод и канализација известува дека на ден 13.04.2021 поради изведување на водоводен приклучок со пречник од ф80мм на ул.Киро Крстевски бр.30, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците: Киро Крстевски, Марко Цепенков, Иван Козаров, Доситеј Обратовиќ. Боте Ботевски и Мишко Михајловски. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00