притисни ентер »

Дали земјотрес може да има ефект врз авион што лета?
Дали земјотрес може да има ефект врз авион што лета?

Дали земјотрес може да има ефект врз авион што лета?

Можеби мислите дека не може, дека земјотресите ја тресат земјата, а авионот толку високо на небото е безбеден. Но, не е така. Пилот на авиокомпанија и инженер за воздухопловство вели дека земјотресите може да бидат „лоши вести“ за еден лет, користејќи го своето лично искуство како пример. „Лошо влијаат врз летот. Јас еднаш сум искусил, беше прилично

Дали земјотрес може да има ефект врз авион што лета?

Дали земјотрес може да има ефект врз авион што лета?

Можеби мислите дека не може, дека земјотресите ја тресат земјата, а авионот толку високо на небото е безбеден. Но, не е така. Пилот на авиокомпанија и инженер за воздухопловство вели дека земјотресите може да бидат „лоши вести“ за еден лет, користејќи го своето лично искуство како пример. „Лошо влијаат врз летот. Јас еднаш сум искусил, беше прилично