притисни ентер »

Владатата на чешкиот премиер доби доверба, пред парламентот протести

Владатата на чешкиот премиер доби доверба, пред парламентот протести

Новата малцинска влада на партијата АНО, на чешкиот премиер Андреј Бабиш и чешката социјалдемократска партија, по 15 часовна расправа и демонстранти пред прозорецот на парламентот, утрово ја доби довербата од законодавниот дом. Со најдолго чекање досега, точно 264 дена од изборите, пратеничкиот дом од 200 членови, најпосле ја заврши расправата, по

Владатата на чешкиот премиер доби доверба, пред парламентот протести

Владатата на чешкиот премиер доби доверба, пред парламентот протести

Новата малцинска влада на партијата АНО, на чешкиот премиер Андреј Бабиш и чешката социјалдемократска партија, по 15 часовна расправа и демонстранти пред прозорецот на парламентот, утрово ја доби довербата од законодавниот дом. Со најдолго чекање досега, точно 264 дена од изборите, пратеничкиот дом од 200 членови, најпосле ја заврши расправата, по

Владатата на чешкиот премиер доби доверба, пред парламентот протести

Владатата на чешкиот премиер доби доверба, пред парламентот протести

Новата малцинска влада на партијата АНО, на чешкиот премиер Андреј Бабиш и чешката социјалдемократска партија, по 15 часовна расправа и демонстранти пред прозорецот на парламентот, утрово ја доби довербата од законодавниот дом. Со најдолго чекање досега, точно 264 дена од изборите, пратеничкиот дом од 200 членови, најпосле ја заврши расправата, по

Владата на Чешка доби доверба во Парламентот

Владата на Чешка доби доверба во Парламентот

Со 196 гласа „за“ и 92 „против“, Долниот дом на чешкиот Парламент по 16 часа седница и изгласа доверба на новата левоцентристичка малцинска Влада на Андреј Бабиш. Владата, во која учествуваат политичкото движење „Акција на незадоволните граѓани” и Чешката социјалдемократска партија, беше одобрена со помош на гласовите на Комунистичката партија на Чешка

Владатата на чешкиот премиер доби доверба, пред парламентот протести

Владатата на чешкиот премиер доби доверба, пред парламентот протести

Новата малцинска влада на партијата АНО, на чешкиот премиер Андреј Бабиш и чешката социјалдемократска партија, по 15 часовна расправа и демонстранти пред прозорецот на парламентот, утрово ја доби довербата од законодавниот дом. Со најдолго чекање досега, точно 264 дена од изборите, пратеничкиот дом од 200 членови, најпосле ја заврши расправата, по

Владатата на чешкиот премиер доби доверба, пред парламентот протести

Владатата на чешкиот премиер доби доверба, пред парламентот протести

Новата малцинска влада на партијата АНО, на чешкиот премиер Андреј Бабиш и чешката социјалдемократска партија, по 15 часовна расправа и демонстранти пред прозорецот на парламентот, утрово ја доби довербата од законодавниот дом. Со најдолго чекање досега, точно 264 дена од изборите, пратеничкиот дом од 200 членови, најпосле ја заврши расправата, по

Владата на Чешка доби доверба во Парламентот

Владата на Чешка доби доверба во Парламентот

Со 196 гласа „за“ и 92 „против“, Долниот дом на чешкиот Парламент по 16 часа седница и изгласа доверба на новата левоцентристичка малцинска Влада на Андреј Бабиш. Владата, во која учествуваат политичкото движење „Акција на незадоволните граѓани” и Чешката социјалдемократска партија, беше одобрена со помош на гласовите на Комунистичката партија на Чешка

Владата на Чешка доби доверба во Парламентот

Владата на Чешка доби доверба во Парламентот

Со 196 гласа „за“ и 92 „против“, Долниот дом на чешкиот Парламент по 16 часа седница и изгласа доверба на новата левоцентристичка малцинска Влада на Андреј Бабиш. Владата, во која учествуваат политичкото движење „Акција на незадоволните граѓани” и Чешката социјалдемократска партија, беше одобрена со помош на гласовите на Комунистичката партија на Чешка

Владата на Чешка доби доверба во Парламентот

Владата на Чешка доби доверба во Парламентот

Со 196 гласа „за“ и 92 „против“, Долниот дом на чешкиот Парламент по 16 часа седница и изгласа доверба на новата левоцентристичка малцинска Влада на Андреј Бабиш. Владата, во која учествуваат политичкото движење „Акција на незадоволните граѓани” и Чешката социјалдемократска партија, беше одобрена со помош на гласовите на Комунистичката партија на Чешка

Владатата на чешкиот премиер доби доверба, пред парламентот протести

Владатата на чешкиот премиер доби доверба, пред парламентот протести

Новата малцинска влада на партијата АНО, на чешкиот премиер Андреј Бабиш и чешката социјалдемократска партија, по 15 часовна расправа и демонстранти пред прозорецот на парламентот, утрово ја доби довербата од законодавниот дом. Со најдолго чекање досега, точно 264 дена од изборите, пратеничкиот дом од 200 членови, најпосле ја заврши расправата, по