притисни ентер »

Препознавање и превенција  на насилството во училиштата
Препознавање и превенција  на насилството во училиштата

Препознавање и превенција на насилството во училиштата

Неодамна нашата јавност беше сведок на многу немил настан, кој се случи кога наставник употреби физичко насилство како метод за дисциплинирање ученик. Тоа беше настан од кој се згрози јавноста и фрли дамка на наставничката професија. Јавноста бурно реагираше, имаше жестоки критики и линч кон наставникот, но имаше и дел од јавноста што ја оправда постапката