притисни ентер »

Славната актерка го понела поранешниот сопруг на својот меден месец, но и неговата нова девојка
Славната актерка го понела поранешниот сопруг на својот меден месец, но и неговата нова девојка

Славната актерка го понела поранешниот сопруг на својот меден месец, но и неговата нова девојка

Оскаровката Гвинет Палтроу неодамна била на меден месец со сопругот Бред Фалчук, за кого таа се венчаше во септември минатата година. Она што е интересно е што актерката признала дека заедно со нив бил и нејзиниот поранешен сопруг, пејачот на групата “Coldplay” – Крис Мартин, но и неговата нова девојка, актерката Дакота Џонсон. “Тоа беше модерен меден

Славната актерка ги однесе на одмор сегашниот и бившиот сопруг

Славната актерка ги однесе на одмор сегашниот и бившиот сопруг

Популарната актерка Гвинет Палтроу откри дека на меден месец на Малдиви отишла и со бившиот и со сегашниот сопруг, сценаристот Бред Фалчук, за кого се омажи во септември. Со нив биле и двете деца на Палтроу од бракот со фронтменот на „Колдплеј“, Епл и Мозес, како и неколку други членови на семејството. „Тоа беше многу модерен меден месец. Отидовме

Актерката го запрепасти светот - на меден месец си го понесе и поранешниот сопруг

Актерката го запрепасти светот - на меден месец си го понесе и поранешниот сопруг

Гвинет Палтроу на својот меден месец направи бизарна работа и го поведе со себе бившиот маж. По разводот од Крис Мартин, фронтменот на Колдплеј, се омажи за Бред Фалчук, а потоа изјави дека на медениот месец била таа со сопругот, децата, пријателите и бившиот сопруг, а тоа предизвика лавина коментари.

Гвинет Палтроу на меден месец го повела и својот поранешен сопруг, Крис Мартин од „Колдплеј“

Гвинет Палтроу на меден месец го повела и својот поранешен сопруг, Крис Мартин од „Колдплеј“

Принтскрин/Инстаграм Гвинет Палтроу и Крис Мартин продолжуваат со својот близок однос и после разводот. Американската оскаровка откри дека на меден месец на Малдиви отишла и со бившиот и со сегашниот сопруг, сценаристот Бред Фалчук, за кого се омажи во септември. Со нив биле и двете деца на Палтроу од бракот со фронтменот на „Колдплеј“, Епл и Мозес,

Гвинет Палтроу го зеде и поранешниот сопруг на медениот месец

Гвинет Палтроу го зеде и поранешниот сопруг на медениот месец

Гвинет Палтроу и Крис Мартин продолжуваат со својот близок однос и после разводот. Гвинет Палтроу откри дека на меден месец на Малдиви отишла и со бившиот и со сегашниот сопруг, сценаристот Бред Фалчук, за кого се омажи во септември. Со нив биле и двете деца на Палтроу од бракот со фронтменот на „Колдплеј“, Епл и Мозес, како и неколку други членови

Гвинет Палтроу на меден месец го повела и својот поранешен сопруг

Гвинет Палтроу на меден месец го повела и својот поранешен сопруг

Гвинет Палтроу и Крис Мартин продолжуваат со својот близок однос и после разводот. Американската оскаровка откри дека на меден месец на Малдиви отишла и со бившиот и со сегашниот сопруг, сценаристот Бред Фалчук, за кого се омажи во септември. Со нив биле и двете деца на Палтроу од бракот со фронтменот на „Колдплеј“, Епл и Мозес, како и неколку други

Славната актерка на својот меден месец си го однесе и поранешниот сопруг

Славната актерка на својот меден месец си го однесе и поранешниот сопруг

Славната актерка на својот меден месец си го однесе и поранешниот сопруг Гвинет Палтроу и Крис Мартин продолжуваат со својот близок однос и после разводот. Американската оскаровка откри дека на меден месец на Малдиви отишла и со бившиот и со сегашниот сопруг, сценаристот Бред Фалчук, за кого се омажи во септември. Со нив биле и двете деца на Палтроу

Гвинет Палтроу на меден месец го повела и својот поранешен сопруг

Гвинет Палтроу на меден месец го повела и својот поранешен сопруг

Гвинет Палтроу и Крис Мартин продолжуваат со својот близок однос и после разводот. Американската оскаровка откри дека на меден месец на Малдиви отишла и со бившиот и со сегашниот сопруг, сценаристот Бред Фалчук, за кого се омажи во септември. Со нив биле и двете деца на Палтроу од бракот со фронтменот на „Колдплеј“, Епл и Мозес, како и неколку други

Гвинет Палтроу на меден месец го зеде и поранешниот маж

Гвинет Палтроу на меден месец го зеде и поранешниот маж

Холивудската глумица Гвинет Палтроу на медениот месец со сценаристот Бред Фалчук го зела и поранешниот маж, Крис Мартин, пејачот на „Колдплеј“. Со нив биле и двете деца на Гвинет и Крис, Епл и Мозес, но и неколку други членови на семејството. „Тоа беше многу модерен меден месец. Отидовме на Малдивите и имавме еден голем семеен меден месец за Божик

Гвинет Палтроу на меден месец го зеде и поранешниот маж

Гвинет Палтроу на меден месец го зеде и поранешниот маж

Холивудската глумица Гвинет Палтроу на медениот месец со сценаристот Бред Фалчук го зела и поранешниот маж, Крис Мартин, пејачот на „Колдплеј“. Со нив биле и двете деца на Гвинет и Крис, Епл и Мозес, но и неколку други членови на семејството. „Тоа беше многу модерен меден месец. Отидовме на Малдивите и имавме еден голем семеен меден месец за Божик