притисни ентер »

TCR Europe: Мишел Халдер – „Чувството е неверојатно да се биде прва жена победник“
TCR Europe: Мишел Халдер – „Чувството е неверојатно да се биде прва жена победник“

TCR Europe: Мишел Халдер – „Чувството е неверојатно да се биде прва жена победник“

Првата победа на возачот на Profi Car Team Halder Мишел Халдер во Европската ТЦР Серија, дамата ја окарактеризира како неверојатно чувство. Мишел Халдер, која со нејзиниот брат Мајк направија промена од ТЦР Германија во ТЦР Европа во последен момент, дојде до прва и многу драга победа во Европската ТЦР Серија, водејќи ја втората трка од старт до цел