притисни ентер »

Дијагнозата на рак не ја спречила да се венча: Едвај успеала да дојде до олтарот, снимката од нивната венчавка го растажи светот
Дијагнозата на рак не ја спречила да се венча: Едвај успеала да дојде до олтарот, снимката од нивната венчавка го растажи светот

Дијагнозата на рак не ја спречила да се венча: Едвај успеала да дојде до олтарот, снимката од нивната венчавка го растажи светот

„Во добро и во зло“ се заветите кои ги даваат сите кои ќе застанат пред олтарот, но дека тоа навистина го мислат, докажа овој млад брачен пар кој се венчал откако на невестата ѝ бил дијагностициран канцер во поодминат стадиум. Нако Чанг (30) води борба со рак на дебелото црево од октомври 2023 година, кога ѝ бил откриен во третата фаза од развојот