притисни ентер »

Сестрите Невена и Калина: Пееја за Вардар, сега со химна за фудбалската репрезентација
Сестрите Невена и Калина: Пееја за Вардар, сега со химна за фудбалската репрезентација

Сестрите Невена и Калина: Пееја за Вардар, сега со химна за фудбалската репрезентација

Нема Македонец кој деновиве не живее со фудбалската репрезентација која во недела го има својот прв настап на ЕП во Букурешт. Се пеат песни, се творат химни. Така деновиве една таква ни доаѓа од САД, и тоа од добро познатите сестри Невена и Калина Нешкоски кои се по потекло од Охрид. Се сеќавате дека пред две години тие пееја за РК Вардар, за тогаш

Сестрите Невена и Калина: Пееја за Вардар, сега со химна за фудбалската репрезентација

Сестрите Невена и Калина: Пееја за Вардар, сега со химна за фудбалската репрезентација

Нема Македонец кој деновиве не живее со фудбалската репрезентација која во недела го има својот прв настап на ЕП во Букурешт. Се пеат песни, се творат химни. Така деновиве една таква ни доаѓа од САД, и тоа од добро познатите сестри Невена и Калина Нешкоски кои се по потекло од Охрид. Се сеќавате дека пред две години тие пееја за РК Вардар, за тогаш

Сестрите Невена и Калина направија одлична песна за македонската фудбалска репрезентација 🎥

Сестрите Невена и Калина направија одлична песна за македонската фудбалска репрезентација 🎥

Деновиве Македонија живее во вистинска фудбалска еуфорија поради историскиот настап на нашата репрезентација на првото Европско првенство Букурешт. Се за ЕУРО 2021 на едно место, домаќини, групи, распоред, најава, анализа, очекувања, предлог типови, ковид протоколи, правила, рестрикции Пред вакви настани секогаш се појавуваат разни, песни и химни,

Сестрите Невена и Калина: Пееја за Вардар, сега со химна за фудбалската репрезентација

Сестрите Невена и Калина: Пееја за Вардар, сега со химна за фудбалската репрезентација

0 Нема Македонец кој деновиве не живее со фудбалската репрезентација која во недела го има својот прв настап на ЕП во Букурешт. Се пеат песни, се творат химни. Така деновиве една таква ни доаѓа од САД, и тоа од добро познатите сестри Невена и Калина Нешкоски кои се по потекло од Охрид. Се сеќавате дека пред две години тие пееја за РК Вардар, за тогаш

Македонци од САД ќе ве расплачат, направија химна за Европско полна со емоции!

Македонци од САД ќе ве расплачат, направија химна за Европско полна со емоции!

Невена, Наум и Калина Нешкоски, нашинци кои живеат во САД, создадоа уште една химна за поддршка на македонската фудбалска репрезентација, која веќе е во Букурешт и ќе настапува на Европското првенство.

Две прекрасни македонски девојки направија химна за македонските фудбалери

Две прекрасни македонски девојки направија химна за македонските фудбалери

Невена, Наум и Калина Нешкоски, Македонци кои живеат во САД, создадоа уште една химна за поддршка на македонската фудбалска репрезентација, која вчера пристигна во Букурешт и наскоро ќе настапува на Европското првенство. По „Одиме на Европско првенство“ од ВИС „Рисови“ и „Македонија на Европско“ на ДНК со дел од македонската естрада, сега е објавена

Охриѓанките Невена и Калина Нешкоски снимија химна за поддршка на македонската фудбалска репрезентација „Але але Македонија“

Охриѓанките Невена и Калина Нешкоски снимија химна за поддршка на македонската фудбалска репрезентација „Але але Македонија“

Охрид, 10. јуни 2021 (ОХРИДПРЕС) – Охриѓанките Невена и Калина Нешкоски со поддршка на нивниот брат Наум снимија уште една песна за поддршка на македонската фудбалска репрезентација. „Але але Македонија“ е дело на ова трио, кое живее во САД, а за песната сними и видеоспот. Колку е голема поддршката и интересот кај јавноста за настапите на македонската

Сестрите Невена и Калина објавија нова химна за македоснките фудбалери

Сестрите Невена и Калина објавија нова химна за македоснките фудбалери

Невена, Наум и Калина Нешкоски, Македонци кои живеат во САД, создадоа уште една химна за поддршка на македонската фудбалска репрезентација, која вчера пристигна во Букурешт и наскоро ќе настапува на Европското првенство. По „Одиме на Европско првенство“ од ВИС „Рисови“ и „Македонија на Европско“ на ДНК со дел од македонската естрада, сега е објавена

Сестрите Невена и Калина објавија нова химна за македоснките фудбалери

Сестрите Невена и Калина објавија нова химна за македоснките фудбалери

Невена, Наум и Калина Нешкоски, Македонци кои живеат во САД, создадоа уште една химна за поддршка на македонската фудбалска репрезентација, која вчера пристигна во Букурешт и наскоро ќе настапува на Европското првенство. По „Одиме на Европско првенство“ од ВИС „Рисови“ и „Македонија на Европско“ на ДНК со дел од македонската естрада, сега е објавена

Сестрите Невена и Калина објавија нова химна за македоснките фудбалери

Сестрите Невена и Калина објавија нова химна за македоснките фудбалери

Невена, Наум и Калина Нешкоски, Македонци кои живеат во САД, создадоа уште една химна за поддршка на македонската фудбалска репрезентација, која вчера пристигна во Букурешт и наскоро ќе настапува на Европското првенство. По „Одиме на Европско првенство“ од ВИС „Рисови“ и „Македонија на Европско“ на ДНК со дел од македонската естрада, сега е објавена