притисни ентер »

Мицкоски: Од она што го ветија, НЕ ИСПОРАЧАА 98%
Мицкоски: Од она што го ветија, НЕ ИСПОРАЧАА 98%

Мицкоски: Од она што го ветија, НЕ ИСПОРАЧАА 98%

Степенот на реализација на проектите ветени за време на предвремените парламентарни избори во 2016 година  заклучно со 1 ноември 2019 години не надминува повеќе од 2%, заклучи денеска лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. 98%  од ветеното не е испорачано. Нека оценат граѓаните дали зборот е збор и дали зборот важи или зборот лажи. Со вакви и слични

Мицкоски: „Животот“ на СДСМ на апарати, исполнети само 2% од ветувањата

Мицкоски: „Животот“ на СДСМ на апарати, исполнети само 2% од ветувањата

Ниту подобар живот, ниту пак повисоки плати и пензии, ниту пак модерна инфраструктура, ни енергетската ефикасност. „Животот во Македонија“ кој на голема врата го најавуваше сегашната власт, а тогашна опозиција, не е ни малку мрднат од мртва точка и земјава наместо да се развива, тапка в место веќе три години, рече лидерот на ВМРО-ДПМНЕ. Христијан Мицкоски

Мицкоски: Од она што го ветија, НЕ ИСПОРАЧАА 98%

Мицкоски: Од она што го ветија, НЕ ИСПОРАЧАА 98%

Степенот на реализација на проектите ветени за време на предвремените парламентарни избори во 2016 година  заклучно со 1 ноември 2019 години не надминува повеќе од 2%, заклучи денеска лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. 98%  од ветеното не е испорачано. Нека оценат граѓаните дали зборот е збор и дали зборот важи или зборот лажи. Со вакви и слични

Мицкоски: 98%  од ветеното од власта не е испорачано

Мицкоски: 98%  од ветеното од власта не е испорачано

Степенот на реализација на проектите ветени за време на предвремените парламентарни избори во 2016 година  заклучно со 1 ноември 2019 години не надминува повеќе од 2%, заклучи денеска лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. 98%  од ветеното не е испорачано. Нека оценат граѓаните дали зборот е збор и дали зборот важи или зборот лажи. Со вакви и слични