притисни ентер »

Трета ќерка: Нова радост за Пере од Нокаут
Трета ќерка: Нова радост за Пере од Нокаут

Трета ќерка: Нова радост за Пере од Нокаут

Никола Перевски - Пере има убав повод за славење. Музичарот од бендот Нокаут го доби третото дете. Неговата сопруга Јована роди девојче, а веста ја сподели неговиот брат Бојан, кој откри дека новороденчето го добило името Софиа. View this post on Instagram A post shared by Nikola Perevski (@perrenokaut) „Мекицииииии! Моите татко и мајка добија повторно

Пере од Нокаут ја доби својата трета ќерка

Пере од Нокаут ја доби својата трета ќерка

Никола Перевски – Пере од групата Нокаут, по трет пат стана татко. Оваа прекрасна вест беше споделена на социјалните мрежи, со поставена фотографија од мекици со порака дека Пере добил ќерка, а неговиот брат по трет пат станал чичко, а името кое што ѝ го дадоа на ќеркичката е Софиа. Ова е објавата: „Мекицииииии!!! Моите татко и мајка добија повторно

Пере од „Нокаут“ по трет пат татко, доби уште една ќерка

Пере од „Нокаут“ по трет пат татко, доби уште една ќерка

Фронтменот на групата „Нокаут“, Никола Перевски – Пере, по третпат стана татко. Доби уште една ќерка. Убавата вест за раѓањето на Софиа ја сподели на социјалните мрежи. Тој има две ќерки, Михаела и Каја. Фото: Фејсбук/Перевски

Пере од Нокаут по трет пат стана татко и доби трета ќерка

Пере од Нокаут по трет пат стана татко и доби трета ќерка

Никола Перевски – Пере од Нокаут стана татко по трет пат. Пејачот од претходниот брак ги има ќерките Михаела и Каја, а со неговата долгогодишна љубов Јована која за прв пат стана мајка, ја доби ќерката Софиа. Среќната вест ја сподели гордиот чичко и на целиот свет му ја откри радоста на семејството.

Пере од „Нокаут“ стана татко: Ова за мене е благослов

Пере од „Нокаут“ стана татко: Ова за мене е благослов

Македонскиот пејач Никола Перевски-Пере од групата „Нокаут “ ја доби својата трета ќерка. Весте ја сподели неговиот брат, кој соопшти дека Пере и Јована ја добиле Софиа Перевска. За љубовта со Јована, која првпат ќе стане мајка, Пере со возбуда ни раскажува колку е среќен. „Неодамна се свршив со Јована, мојата долгогодишна љубов. Дознав дека повторно

Пере од „Нокаут“ стана татко по третпат ФОТО

Пере од „Нокаут“ стана татко по третпат ФОТО

Фронтменот на групата „Нокаут“, Никола Перевски – Пере, ја доби денес својата трета ќерка. Оваа прекрасна вест беше споделена на социјалните мрежи, со поставена фотографија од мекици со порака дека Пере добил ќерка, а неговиот брат по трет пат станал чичко, а името кое што ѝ го дадоа на ќеркичката е Софиа.

Татко по трет пат: Пере Нокаут на својата наследничка ѝ даде име со моќно значење

Татко по трет пат: Пере Нокаут на својата наследничка ѝ даде име со моќно значење

Никола Перевски - Пере од Нокаут стана татко по трет пат. По двете ќерки, сега доби уште една, на која ѝ го даде името Софиа . На грчки ова име значи „мудрост“, што вистинското значење на името би било „онаа што е мудра“. Среќната вест ја сподели гордиот чичко и на целиот свет му ја откри радоста на семејството. Може да ве интересира:

Пере од „Нокаут“ стана татко: Ова за мене е благослов

Пере од „Нокаут“ стана татко: Ова за мене е благослов

Македонскиот пејач Никола Перевски-Пере од групата „Нокаут “ ја доби својата трета ќерка. Весте ја сподели неговиот брат, кој соопшти дека Пере и Јована ја добиле Софиа Перевска. За љубовта со Јована, која првпат ќе стане мајка, Пере со возбуда ни раскажува колку е среќен. „Неодамна се свршив со Јована, мојата долгогодишна љубов. Дознав дека повторно

Пере од „Нокаут“ стана татко: Ова за мене е благослов

Пере од „Нокаут“ стана татко: Ова за мене е благослов

Македонскиот пејач Никола Перевски-Пере од групата „Нокаут “ ја доби својата трета ќерка. Весте ја сподели неговиот брат, кој соопшти дека Пере и Јована ја добиле Софиа Перевска. За љубовта со Јована, која првпат ќе стане мајка, Пере со возбуда ни раскажува колку е среќен. „Неодамна се свршив со Јована, мојата долгогодишна љубов. Дознав дека … Continue

Пере од Нокаут стана татко по трет пат

Пере од Нокаут стана татко по трет пат

Пере од Нокаут стана татко и по трет пат. Оваа убава вест ја сподели гордиот чичко, односно братот на Пере. Тој на социјалните мрежи сподели фотографија од мекиците и им порача на претходните две ќерки на Пере дека сега си добија и сестричка по име Софиja. Мекицииииии!!!🤗🤗🤗 Моите татко и мајка добија повторно внука!❤️ Мојот брат ја доби својата