притисни ентер »

Најсветото место на Муслиманите ,,нападнато “ од скакулци
Најсветото место на Муслиманите ,,нападнато “ од скакулци

Најсветото место на Муслиманите ,,нападнато “ од скакулци

Огромните роеви скакулци прв пат се појавија пред неколку дена , поради што властите во Саудиска Арабија ангажираа 22 тима со 138 луѓе за да ги уништат инсектите. Тимовите се фокусираат на уништување на гнездата на скакулците во близина на вода и водоводни цевки. WATCH: Insects swarm Islam's holiest mosque in Mecca READ: https://t.co/dP2gUEESVw pic

Инвазија на скакулци во Мека

Инвазија на скакулци во Мека

Најсветото место на муслиманите, Мека, го погоди инвазија од црни скакулци. Иназијата почна кон почетокот на неделата, а властите во Саудиска Арабија ангажираа 22 тимови од вкупно 138 лица да се „борат против инсектите“, наведе „Њузвик“. Тимовите се фокусирани на гнездата и местата каде се собираат црните скакулци, околу водата и водоводните цекви

Инвазија на скакулци во Мека

Инвазија на скакулци во Мека

Најсветото место на муслиманите, Мека, го погоди инвазија од црни скакулци. Иназијата почна кон почетокот на неделата, а властите во Саудиска Арабија ангажираа 22 тимови од вкупно 138 лица да се „борат против инсектите", наведе „Њузвик". Тимовите се фокусирани на гнездата и местата каде се собираат црните скакулци, околу водата и водоводните цекви

Инвазија на скакулци во Мека

Инвазија на скакулци во Мека

Најсветото место на муслиманите, Мека, го погоди инвазија од црни скакулци. Иназијата почна кон почетокот на неделата, а властите во Саудиска Арабија ангажираа 22 тимови од вкупно 138 лица да се „борат против инсектите“, наведе „Њузвик“. Тимовите се фокусирани на гнездата и местата каде се собираат црните скакулци, околу водата и водоводните цекви

Мека „нападната“ од скакулци

Мека „нападната“ од скакулци

Најсветото место во Исламот , Мека, е нападната од црни скакулци , а властите се борат да ги запрат инсектите. Огромните роеви скакулци прв пат се појавија пред неколку дена , поради што властите во Саудиска Арабија ангажираа 22 тима со 138 луѓе за да ги уништат инсектите. Тимовите се фокусираат на уништување на гнездата на скакулците во близина на

С. Арабија во проблеми со инсекти: Инвазија на црни скакулци во Мека

С. Арабија во проблеми со инсекти: Инвазија на црни скакулци во Мека

Фото: timesofisrael.com Инвазија од црни скакулци во најсветото место на муслиманите, Мека. Наездата е почетокот на неделата, а властите во Саудиска Арабија ангажираа 22 тима со вкупно 138 лица за „борба со инсектите“, наведе „Њузвик“. Тимовите се фокусирани на гнездата и местата каде се собираат црните скакулци, околу водата и водоводните цекви. Црните

Инвазија на скакулци во Мека

Инвазија на скакулци во Мека

Најсветото место на муслиманите, Мека, го погоди инвазија од црни скакулци. Иназијата почна кон почетокот на неделата, а властите во Саудиска Арабија ангажираа 22 тимови од вкупно 138 лица да се „борат против инсектите“, наведе „Њузвик“. Тимовите се фокусирани на гнездата и местата каде се собираат црните скакулци, околу водата и водоводните цевки

Инвазија на скакулци во Мека

Инвазија на скакулци во Мека

Најсветото место на муслиманите, Мека, го погоди инвазија од црни скакулци. Иназијата почна кон почетокот на неделата, а властите во Саудиска Арабија ангажираа 22 тимови од вкупно 138 лица да се „борат против инсектите“, наведе „Њузвик“. Тимовите се фокусирани на гнездата и местата каде се собираат црните скакулци, околу водата и водоводните цекви

Мека: Наезда од црни скакулци во најсветото место на муслиманите

Мека: Наезда од црни скакулци во најсветото место на муслиманите

Најсветото место на муслиманите, Мека, го погоди инвазија од црни скакулци. Иназијата почна кон почетокот на неделата, а властите во Саудиска Арабија ангажираа 22 тимови од вкупно 138 лица да се „борат против инсектите“, наведе „Њузвик“. Тимовите се фокусирани на гнездата и местата каде се собираат црните скакулци, околу водата и водоводните цекви

Инвазија на скакулци во Мека

Инвазија на скакулци во Мека

ФОТО: Инвазија на скакулци во Мека Најсветото место на муслиманите, Мека, го погоди инвазија од црни скакулци. Иназијата почна кон почетокот на неделата, а властите во Саудиска Арабија ангажираа 22 тимови од вкупно 138 лица да се „борат против инсектите“, наведе „Њузвик“. Тимовите се фокусирани на гнездата и местата каде се собираат црните скакулци,