притисни ентер »

Лук Кофи: Нема гаранции за НАТО, глупо е што не гласаше Грција прва
Лук Кофи: Нема гаранции за НАТО, глупо е што не гласаше Грција прва

Лук Кофи: Нема гаранции за НАТО, глупо е што не гласаше Грција прва

Директорот на “Алисон центарот на студиите за надворешна политика” на влијателната “Херитиџ Фондација” не е сигурен дека промената на македонскиот устав гарантира влез во НАТО. Освен проблеми во Грција тој не исклучува дека проблеми можат да прават и Бугарија и Албанија како членки на НАТО. “За сите што прославуваат затоа што македонскиот парламент