притисни ентер »

И покрај владината забрана „Паркинзи“ на општина Центар трошат 60 илјади евра на маркетинг и пропаганда
И покрај владината забрана „Паркинзи“ на општина Центар трошат 60 илјади евра на маркетинг и пропаганда

И покрај владината забрана „Паркинзи“ на општина Центар трошат 60 илјади евра на маркетинг и пропаганда

Договор во вредност од 60 илјади со вклучен ДДВ на крајот на минатата година склучило Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи“ на општина Центар. Договорот е склучен со компанијата „Виа маркетинг“ и истиот вклучува реклама и пропаганда за потребите на договорниот орган во период од една година. Согласно техничката спецификација која е