притисни ентер »

Со синот биле во ресторан на вечера, а кога станале да си одат еден од гостите им рекол …
Со синот биле во ресторан на вечера, а кога станале да си одат еден од гостите им рекол …

Со синот биле во ресторан на вечера, а кога станале да си одат еден од гостите им рекол …

Еден човек го однел својот татко во ресторан на вечера. Таткото бил многу стар и изнемоштен. Додека јадел, парчиња храна му паѓале врз кошулата и панталоните. Гостите во ресторанот ги вртеле главите или гледале со одбивност, но синот останал потполно смирен. Кога завршиле со вечерата, синот внимателно му помогнал на татко му да стане и го однел во