притисни ентер »

МКЦ распиша конкурс за дизајн на постер за фестивалот „ЗДРАВО МЛАДИ 2021!“
МКЦ распиша конкурс за дизајн на постер за фестивалот „ЗДРАВО МЛАДИ 2021!“

МКЦ распиша конкурс за дизајн на постер за фестивалот „ЗДРАВО МЛАДИ 2021!“

Младинскиот културен центар (МКЦ) распиша конкурс за дизајн на постер за единаесетото издание на фестивалот „ЗДРАВО МЛАДИ 2021!“. Сите заинтересирани своите идеи можат да ги испратат на [email protected] со наслов „и јас сум ЗДРАВО МЛАДИ 2021“ најдоцна до 14 февруари 2021 година. МКЦ ќе ги награди најдобрите три дизајни со парична награда. Паричната награда

Отворен конкурс на МКЦ: Публиката ќе го прави постерот за Здраво млади 2021

Отворен конкурс на МКЦ: Публиката ќе го прави постерот за Здраво млади 2021

Младинскиот културен центар Скопје распиша конкурс за дизајн на постерот за годинашното издание на фестивалот Здраво млади. „Во изминатите 10 години, на визуелниот облик на фестивалот имавме чест и задоволство да работиме со исклучително талентирани дизајнери на кои сме им неизмерно благодарни. Дизајнот за Здраво млади 1, 2, 3 и 4 беше дело на нашиот

МКЦ распиша конкурс за дизајн на постер за „Здраво Млади 2021“

МКЦ распиша конкурс за дизајн на постер за „Здраво Млади 2021“

Младинскиот културен центар (МКЦ) денеска распиша конкурс за дизајн на постер за овогодишното издание на фестивалот „Здраво Млади“. Оттаму велат дека на конкурсот ќе бидат наградени три дизајни, додека првонаградениот ќе биде официјален дизајн. Истовремено, наградите се во вредност од, 12.000 денари за првата награда, 5.000 денари за втората награда,

МКЦ распиша конкурс за дизајн на постер за фестивалот „ЗДРАВО МЛАДИ 2021!“

МКЦ распиша конкурс за дизајн на постер за фестивалот „ЗДРАВО МЛАДИ 2021!“

Младинскиот културен центар (МКЦ) распиша конкурс за дизајн на постер за единаесетото издание на фестивалот „ЗДРАВО МЛАДИ 2021!“. Сите заинтересирани своите идеи можат да ги испратат на [email protected] со наслов „и јас сум ЗДРАВО МЛАДИ 2021“ најдоцна до 14 февруари 2021 година. МКЦ ќе ги награди најдобрите три дизајни со парична награда. Паричната награда

Младинскиот културен центар распиша конкурс за дизајн на постер за „Здраво Млади 2021“

Младинскиот културен центар распиша конкурс за дизајн на постер за „Здраво Млади 2021“

Младинскиот културен центар (МКЦ) денеска распиша конкурс за дизајн на постер за овогодишното издание на фестивалот „Здраво Млади“. Оттаму велат дека на конкурсот ќе бидат наградени три дизајни, додека првонаградениот ќе биде официјален дизајн. Истовремено, наградите се во вредност од, 12.000 денари за првата награда, 5.000 денари за втората награда,

МКЦ распиша конкурс за дизајн на постер за фестивалот „ЗДРАВО МЛАДИ 2021!“

МКЦ распиша конкурс за дизајн на постер за фестивалот „ЗДРАВО МЛАДИ 2021!“

– Младинскиот културен центар (МКЦ) распиша конкурс за дизајн на постер за единаесетото издание на фестивалот „ЗДРАВО МЛАДИ 2021!“. Сите заинтересирани своите идеи можат да ги испратат на [email protected] со наслов „и јас сум ЗДРАВО МЛАДИ 2021“ најдоцна до 14 февруари 2021 година. МКЦ ќе ги награди најдобрите три дизајни со парична награда. Паричната награда

Специјален повик: Испратете писмо до МКЦ

Специјален повик: Испратете писмо до МКЦ

Младинскиот културен центар (МКЦ) во Скопје објави специјален повик, во кој ја повикува пошироката јавност, сите минати и сегашни, блиски или далечни соработници на институцијата и сите поединци што имаат лична или туѓа приказна поврзана со МКЦ, да ја раскажат преку писмо насловено како „Драг МКЦ“ и да ја испратат до адресата на институцијата. Оваа