притисни ентер »

Почна продажбата на голф осум во Македонија
Почна продажбата на голф осум во Македонија

Почна продажбата на голф осум во Македонија

Откако ни беше претставен пред речиси цела година, новиот голф почна да се продава и во Македонија. На нашиот пазар ќе се нуди во неколку изведби, со различни погонски единици – бензински, дизел и електричен, во комбинација со мануелен или автоматски менувач. Откако ни беше претставен пред речиси цела година, новиот голф почна да се продава и во Македонија

Официјално стартуваше продажбата на Golf 8 во Македонија

Официјално стартуваше продажбата на Golf 8 во Македонија

Најпродаваниот автомобил во Европа за 2020 година (312.000 примероци) и се разбира на германскиот пазар (133.900 примероци), со продажните бројки од првата полна година откако се продава јасно укажува на тоа дека новата генерација продолжува онаму каде што застанала претходната. Погонските опции за новиот Golf вклучуваат бензински мотори ТЅI, дизел

Golf 8 и официјално започна со продажба во Македонија

Golf 8 и официјално започна со продажба во Македонија

По официјалното претставување на најновата, осма генерација, Volkswagen Golf и официјално започнува со продажба на македонскиот пазар Volkswagen Golf од осмата генерација беше официјално претставен пред речиси една година во Македонија, а продажбата од денес е официјално започната и најпопуларниот автомобил во Европа за 2020 официјално е изложен во

Започнува продажбата на новиот Volkswagen Golf 8 во Македонија!

Започнува продажбата на новиот Volkswagen Golf 8 во Македонија!

Откако беше промовиран минатата година, сега конечно започнува продажбата на најновиот Volkswagen Golf и на нашиот пазар. Новиот Golf е веќе изложен во салонот на Volkswagen во Скопје, каде можете да го видите во неколку различни бои и конфигурации. На нашиот пазар ќе се нуди со неколку различни турбо-бензински и турбодизел мотори, и секако – ќе може