притисни ентер »

Капитенот на Милан тешко повреден во сообраќајна несреќа
Капитенот на Милан тешко повреден во сообраќајна несреќа

Капитенот на Милан тешко повреден во сообраќајна несреќа

Капитенот на Милан, Алесио Ронањоли преживеал тешка сообраќајна несреќа уште во понеделникот, но информацијата се чувала во тајност се до викендов. Тој патувал од Рим во посета на своето семејство и на излез од градот возел со голема, непрописна брзина, изгубил контрола над возилото и удрил во друго возило, па во бетонска ограда. Ромањоли добил потрес

Капитенот на Милан тешко повреден во сообраќајна несреќа

Капитенот на Милан тешко повреден во сообраќајна несреќа

Капитенот на Милан, Алесио Ронањоли преживеал тешка сообраќајна несреќа уште во понеделникот, но информацијата се чувала во тајност се до викендов. Тој патувал од Рим во посета на своето семејство и на излез од градот возел со голема, непрописна брзина, изгубил контрола над возилото и удрил во друго возило, па во бетонска ограда. Ромањоли добил потрес

Капитенот на Милан направил сообраќајка и удрил во бетонски ѕид

Капитенот на Милан направил сообраќајка и удрил во бетонски ѕид

Капитенот на Милан, Алесио Ромањоли учествувал во сообраќајна несреќа по која двајца завршиле во болница со повреди. Според пишувањето на италијанските медиуми, до незгодата дошло во понеделникот на излезот од Рим. Ромањоли патувал кај своето семејство, во посета, по што загубил контрола врз своето возило марка „смарт“, па со голема брзина удрил во

Капитенот на Милан имаше тешка сообраќајка

Капитенот на Милан имаше тешка сообраќајка

Капитенот на Милан, Алезио Ромањоли имал тешка сообраќајка . Тој со својот автомобил возел пребрзо, се забил во друго возило по што удрил во бетонски ѕид. Автомобилот е смачкан, но фудбалерот, за среќа, има само неколку конци, потрес на мозокот, но без тешки повреди. По несреќата, Ромањоли нема да не биде во составот на Милан во следните неколку мечеви

Капитенот на Милан тешко повреден во сообраќајна несреќа

Капитенот на Милан тешко повреден во сообраќајна несреќа

Капитенот на Милан, Алесио Ронањоли преживеал тешка сообраќајна несреќа уште во понеделникот, но информацијата се чувала во тајност се до викендов. Тој патувал од Рим во посета на своето семејство и на излез од градот возел со голема, непрописна брзина, изгубил контрола над возилото и удрил во друго возило, па во бетонска ограда. Ромањоли добил потрес

Капитенот на Милан направил сообраќајка и удрил во бетонски ѕид

Капитенот на Милан направил сообраќајка и удрил во бетонски ѕид

Капитенот на Милан, Алесио Ромањоли учествувал во сообраќајна несреќа по која двајца завршиле во болница со повреди. Според пишувањето на италијанските медиуми, до незгодата дошло во понеделникот на излезот од Рим. Ромањоли патувал кај своето семејство, во посета, по што загубил контрола врз своето возило марка „смарт“, па со голема брзина удрил во

Капитенот на Милан направил сообраќајка и удрил во бетонски ѕид

Капитенот на Милан направил сообраќајка и удрил во бетонски ѕид

Капитенот на Милан, Алесио Ромањоли учествувал во сообраќајна несреќа по која двајца завршиле во болница со повреди. Според пишувањето на италијанските медиуми, до незгодата дошло во понеделникот на излезот од Рим. Ромањоли патувал кај своето семејство, во посета, по што загубил контрола врз своето возило марка „смарт“, па со голема брзина удрил во

Ромањоли се заби во бетонски ѕид, за среќа имаше само потрес на мозокот

Ромањоли се заби во бетонски ѕид, за среќа имаше само потрес на мозокот

Капитенот на Милан Алесио Ромањоли имаше тешка сообраќајка. Тој возејќи со својот автомобил возел пребрзо се забил во друго возило и удрил во бетонски ѕид. Автомобилот е смачкан но тој за среќа има неколку конци, потрес на мозокот но без тешки повреди. Се очекува Алесио да не биде во составот на Милан во следните неколку мечеви.

Се заби во возило па во бетонски ѕид: Капитенот на Милан имаше тешка сообраќајка

Се заби во возило па во бетонски ѕид: Капитенот на Милан имаше тешка сообраќајка

Капитенот на Милан Алесио Ромањоли имаше тешка сообраќајка. Тој возејќи со својот автомобил возел пребрзо се забил во друго возило и удрил во бетонски ѕид. Автомобилот е смачкан но тој за среќа има неколку конци, потрес на мозокот но без тешки повреди. Се очекува Алесио да не биде во составот на Милан во следните неколку мечеви.

ЗАВРШИЛ СО ПOTРЕС НА МOЗОКОТ: Капитенот на Милан со возило yдpил автомобил па се зaбил во бетонски ѕид

ЗАВРШИЛ СО ПOTРЕС НА МOЗОКОТ: Капитенот на Милан со возило yдpил автомобил па се зaбил во бетонски ѕид

Капитенот на Милан Алесио Ромањоли имаше тeшка сообраќајка. Тој возејќи со својот автомобил возел пребрзо се зaбил во друго возило и удpил во бетонски ѕид. Автомобилот е смaчкан но тој за среќа има неколку конци, потpeс на mозокот но без тeшки повpeди. Се очекува Алесио да не биде во составот на Милан во следните неколку мечеви. The post (Фото) ЗАВРШИЛ