притисни ентер »

Колку години им се потребни на срцето и белите дробови да закрепнат по откажувањето од пушење?
Колку години им се потребни на срцето и белите дробови да закрепнат по откажувањето од пушење?

Колку години им се потребни на срцето и белите дробови да закрепнат по откажувањето од пушење?

Пушачите што се откажале од пушење мора да чекаат 16 години за ризикот од срцеви болести и инфаркт да се врати на нормално ниво, покажа најновата студија на американскиот Универзитет „Вандербилт“. Некои претходни студии покажаа дека ризикот од инфаркт се стабилизира пет години по откажувањето од пушење. По анализирање на податоците од 8.700 луѓе во

Колку години им се потребни на срцето и белите дробови да закрепнат по откажувањето од пушење?

Колку години им се потребни на срцето и белите дробови да закрепнат по откажувањето од пушење?

Пушачите што се откажале од пушење мора да чекаат 16 години за ризикот од срцеви болести и инфаркт да се врати на нормално ниво, покажа најновата студија на американскиот Универзитет „Вандербилт“. Некои претходни студии покажаа дека ризикот од инфаркт се стабилизира пет години по откажувањето од пушење. По анализирање на податоците од 8.700 луѓе во

Колку време му треба на срцето да заздрави по откажувањето од цигарите?

Колку време му треба на срцето да заздрави по откажувањето од цигарите?

Поранешните пушачи треба да почекаат долго време по откажувањето од цигарите за да им се врати на нормално ниво ризикот од срцеви болести и инфаркт, покажа едно најново истражување. Некои претходни истражувања покажаа дека ризикот од срцев удар се стабилизира околу пет години по откажувањето од цигари, но новата студија вели дека се потребни 15 години

Колку време му треба на срцето да заздрави по откажувањето од цигарите?

Колку време му треба на срцето да заздрави по откажувањето од цигарите?

Поранешните пушачи треба да почекаат долго време по откажувањето од цигарите за да им се врати на нормално ниво ризикот од срцеви болести и инфаркт, покажа едно најново истражување. Некои претходни истражувања покажаа дека ризикот од срцев удар се стабилизира околу пет години по откажувањето од цигари, но новата студија вели дека се потребни 15 години

Колку време му треба на срцето да заздрави по откажувањето од цигарите?

Колку време му треба на срцето да заздрави по откажувањето од цигарите?

Поранешните пушачи треба да почекаат долго време по откажувањето од цигарите за да им се врати на нормално ниво ризикот од срцеви болести и инфаркт, покажа едно најново истражување. Некои претходни истражувања покажаа дека ризикот од срцев удар се стабилизира околу пет години по откажувањето од цигари, но новата студија вели дека се потребни 15 години

Колку години им се потребни на срцето и белите дробови да заздрават од пушење?

Колку години им се потребни на срцето и белите дробови да заздрават од пушење?

Пушачите што се откажале од пушење мора да чекаат 16 години за ризикот од срцеви болести и инфаркт да се врати на нормално ниво, покажа најновата студија на американскиот универзитет „Вандербилт“. Некои претходни студии покажаа дека ризикот од инфаркт се стабилизира пет години по откажувањето од пушење. По анализирање на податоците од 8 700 луѓе во

Колку години им се потребни на срцето и белите дробови да заздрават по откажување од пушењето?

Колку години им се потребни на срцето и белите дробови да заздрават по откажување од пушењето?

Пушачите што се откажале од пушење мора да чекаат 16 години за ризикот од срцеви болести и инфаркт да се врати на нормално ниво, покажа најновата студија на американскиот универзитет „Вандербилт“. Некои претходни студии покажаа дека ризикот од инфаркт се стабилизира пет години по откажувањето од пушење. По анализирање на податоците од 8 700 луѓе во

Колку години им се потребни на срцето и белите дробови да заздрават по откажување од пушењето?

Колку години им се потребни на срцето и белите дробови да заздрават по откажување од пушењето?

Пушачите што се откажале од пушење мора да чекаат 16 години за ризикот од срцеви болести и инфаркт да се врати на нормално ниво, покажа најновата студија на американскиот универзитет „Вандербилт“. Некои претходни студии покажаа дека ризикот од инфаркт се стабилизира пет години по откажувањето од пушење. По анализирање на податоците од 8 700 луѓе во