притисни ентер »

Гасол се враќа во Портланд како тренер?
Гасол се враќа во Портланд како тренер?

Гасол се враќа во Портланд како тренер?

Легендарниот шпански кошаркар Пау Гасол би можел да му се придружи на тренерскиот тим на Портланд Трејлблејзерс, пренесуваат американските медиуми. Гасол во моментов се опоравува од повредата на левото стапало, а самиот изјави планира да се врати на терените како би можел да настапи за Шпанија на ЛОИ во Токио. Сепак, изгледа дека плановите се промениле

Пау Гасол влезе во стручниот штаб на Портланд

Пау Гасол влезе во стручниот штаб на Портланд

Главниот тренер на Портланд, Тери Стотс изјави дека Пау Гасол ќе биде дел од неговиот стручен штаб. Прославениот Шпанец пред почетокот на сезоната дојде во Портланд од Милвоки со надеж дека ќе закрепне од повредата, но не успеа и набргу беше раскинат договорот. Претходно беше објавено дека Барселона е заинтересирана за потпишување договор со него.

Пау Гасол влезе во стручниот штаб на Портланд

Пау Гасол влезе во стручниот штаб на Портланд

Главниот тренер на Портланд, Тери Стотс изјави дека Пау Гасол ќе биде дел од неговиот стручен штаб. Прославениот Шпанец пред почетокот на сезоната дојде во Портланд од Милвоки со надеж дека ќе закрепне од повредата, но не успеа и набргу беше раскинат договорот. Претходно беше објавено дека Барселона е заинтересирана за потпишување договор со него.

Пау Гасол почнува тренерска кариера во стручниот штаб на Портланд

Пау Гасол почнува тренерска кариера во стручниот штаб на Портланд

Главниот тренер на кошаркарскиот НБА-лигаш Портланд, Тери Стотс изјави дека Пау Гасол ќе биде дел од неговиот стручен штаб.Прославениот Шпанец пред почетокот на сезоната дојде во Портланд од Милвоки со надеж дека ќе закрепне од повредата, но не успеа и набргу беше раскинат договорот. Претходно беше објавено дека Барселона е заинтересирана за потпишување

Пау Гасол влезе во стручниот штаб на Портланд

Пау Гасол влезе во стручниот штаб на Портланд

Главниот тренер на Портланд, Тери Стотс изјави дека Пау Гасол ќе биде дел од неговиот стручен штаб. Прославениот Шпанец пред почетокот на сезоната дојде во Портланд од Милвоки со надеж дека ќе закрепне од повредата, но не успеа и набргу беше раскинат договорот. Претходно беше објавено дека Барселона е заинтересирана за потпишување договор со него.

Гасол останува во НБА, но со нова улога

Гасол останува во НБА, но со нова улога

Пау Гасол има големи проблеми со стапалото на ногата и не успеа да дебитира во дресот на Портланд. Сепак, Главниот тренер на Блејзерс, Тери Стотс изјави дека Пау Гасол ќе биде дел од неговиот стручен штаб. Прославениот Шпанец пред почетокот на сезоната дојде во Портланд од Милвоки со надеж дека ќе закрепне од повредата, но не успеа и набргу беше раскинат

Пау Гасол влезе во стручниот штаб на Портланд

Пау Гасол влезе во стручниот штаб на Портланд

Портланд, 4 декември 2019 (МИА) – Главниот тренер на Портланд, Тери Стотс изјави дека Пау Гасол ќе биде дел од неговиот стручен штаб. Прославениот Шпанец пред почетокот на сезоната дојде во Портланд од Милвоки со надеж дека ќе закрепне од повредата, но не успеа и набргу беше раскинат договорот. Претходно беше објавено дека Барселона е заинтересирана

Пау Гасол влезе во стручниот штаб на Портланд

Пау Гасол влезе во стручниот штаб на Портланд

Главниот тренер на Портланд, Тери Стотс изјави дека Пау Гасол ќе биде дел од неговиот стручен штаб. Прославениот Шпанец пред почетокот на сезоната дојде во Портланд од Милвоки со надеж дека ќе закрепне од повредата, но не успеа и набргу беше раскинат договорот. Претходно беше објавено дека Барселона е заинтересирана за потпишување договор со него.

Пау Гасол влезе во стручниот штаб на Портланд

Пау Гасол влезе во стручниот штаб на Портланд

Главниот тренер на Портланд, Тери Стотс изјави дека Пау Гасол ќе биде дел од неговиот стручен штаб. Прославениот Шпанец пред почетокот на сезоната дојде во Портланд од Милвоки со надеж дека ќе закрепне од повредата, но не успеа и набргу беше раскинат договорот. Претходно беше објавено дека Барселона е заинтересирана за потпишување договор со него.

Пау Гасол влезе во стручниот штаб на Портланд

Пау Гасол влезе во стручниот штаб на Портланд

Пау Гасол влезе во стручниот штаб на Портланд Главниот тренер на Портланд, Тери Стотс изјави дека Пау Гасол ќе биде дел од неговиот стручен штаб. Прославениот Шпанец пред почетокот на сезоната дојде во Портланд од Милвоки со надеж дека ќе закрепне од повредата, но не успеа и набргу беше раскинат договорот. Претходно беше објавено дека Барселона е заинтересирана