притисни ентер »

Макрон: Европската одбрана на НАТО е столб во сојузот, а не алтернатива
Макрон: Европската одбрана на НАТО е столб во сојузот, а не алтернатива

Макрон: Европската одбрана на НАТО е столб во сојузот, а не алтернатива

Европската одбрана не е алтернатива на НАТО, туку столб во тој сојуз, порача францускиот претседател, Емануел Макрон по завршувањето на самитот на НАТО во Ватфорд, во непосредна близина на Лондон. Тој во настапот додаде дека сака јасен одговор од африканските лидери за тоа дали се уште го сакаат присуството на француската војска во Сахел, област меѓу

Макрон: Европската одбрана не е алтернатива на НАТО, туку столб во сојузот

Макрон: Европската одбрана не е алтернатива на НАТО, туку столб во сојузот

Европската одбрана не е алтернатива на НАТО, туку столб во тој сојуз, порача францускиот претседател Емануел Макрон по завршувањето на самитот на НАТО во Ватфорд, во непосредна близина на Лондон. Тој во настапот додаде дека сака јасен одговор од африканските лидери за тоа дали сѐ уште го сакаат присуството на француската војска во Сахел, област меѓу

Макрон: Европската одбрана не е алтернатива на НАТО

Макрон: Европската одбрана не е алтернатива на НАТО

Францускиот претседател Емануел Макрон денеска изјави дека Европската одбрана не е алтернатива на НАТО, туку столб во тој сојуз. Макрон ова го кажа по завршувањето на самитот на НАТО во Ватфорд, во непосредна близина на Лондон, јавија британските медиуми. Тој во настапот додаде дека сака јасен одговор од африканските лидери за тоа дали се уште го сакаат

Макрон: Европската одбрана не е алтернатива на НАТО

Макрон: Европската одбрана не е алтернатива на НАТО

Францускиот претседател Емануел Макрон денеска изјави дека Европската одбрана не е алтернатива на НАТО, туку столб во тој сојуз. Макрон ова го кажа по завршувањето на самитот на НАТО во Ватфорд, во непосредна близина на Лондон, јавија британските медиуми. Тој во настапот додаде дека сака јасен одговор од африканските лидери за тоа дали се уште го сакаат

Макрон: Европската одбрана на НАТО е столб во сојузот, а не алтернатива

Макрон: Европската одбрана на НАТО е столб во сојузот, а не алтернатива

Европската одбрана не е алтернатива на НАТО, туку столб во тој сојуз, порача францускиот претседател, Емануел Макрон по завршувањето на самитот на НАТО во Ватфорд, во непосредна близина на Лондон. Тој во настапот додаде дека сака јасен одговор од африканските лидери за тоа дали се уште го сакаат присуството на француската војска во Сахел, област меѓу

Макрон: Европската одбрана на НАТО е столб во сојузот, а не алтернатива

Макрон: Европската одбрана на НАТО е столб во сојузот, а не алтернатива

Европската одбрана не е алтернатива на НАТО, туку столб во тој сојуз, порача францускиот претседател, Емануел Макрон по завршувањето на самитот на НАТО во Ватфорд, во непосредна близина на Лондон. Тој во настапот додаде дека сака јасен одговор од африканските лидери за тоа дали се уште го сакаат присуството на француската војска во Сахел, област меѓу

Макрон: Европската одбрана на НАТО е столб во Сојузот, а не алтернатива

Макрон: Европската одбрана на НАТО е столб во Сојузот, а не алтернатива

Европската одбрана не е алтернатива на НАТО, туку столб во тој Сојуз, порача францускиот претседател, Емануел Макрон, по завршувањето на самитот на НАТО во Ватфорд, во непосредна близина на Лондон. Тој во настапот додаде дека сака јасен одговор од африканските лидери за тоа дали сè уште го сакаат присуството на француската војска во Сахел, област меѓу

Макрон: Европската одбрана не е алтернатива на НАТО

Макрон: Европската одбрана не е алтернатива на НАТО

Францускиот претседател Емануел Макрон денеска изјави дека Европската одбрана не е алтернатива на НАТО, туку столб во тој сојуз. Макрон ова го кажа по завршувањето на самитот на НАТО во Ватфорд, во непосредна близина на Лондон, јавија британските медиуми. Тој во настапот додаде дека сака јасен одговор од африканските лидери за тоа дали се уште го сакаат

Макрон: Европската одбрана не е алтернатива на НАТО, туку столб во тој сојуз

Макрон: Европската одбрана не е алтернатива на НАТО, туку столб во тој сојуз

Макрон ова го кажа по завршувањето на самитот на НАТО во Ватфорд, во непосредна близина на Лондон, јавија британските медиуми. Францускиот претседател Емануел Макрон денеска изјави дека Европската одбрана не е алтернатива на НАТО, туку столб во тој сојуз. Макрон ова го кажа по завршувањето на самитот на НАТО во Ватфорд, во непосредна близина на Лондон,