притисни ентер »

Херојот на Тајланд е бегалец од Мјанмар

Херојот на Тајланд е бегалец од Мјанмар

Британските нуркачи, кои ги пронајдоа 12-те момчиња и нивниот тренер од поплавената пештера Там Луанг, имаа помош од едно од момчињата Адун Сам-Он, чие познавање на англискиот јазик било клучно во текот на комплицираната операција за спасување. Неговата професорка Кру Најс изјави дека 14-годишниот Сам-Он отсекогаш бил лидер и покрај тоа што не живее

Херојот на Тајланд е бегалец од Мјанмар

Херојот на Тајланд е бегалец од Мјанмар

Британските нуркачи, кои ги пронајдоа 12-те момчиња и нивниот тренер од поплавената пештера Там Луанг, имаа помош од едно од момчињата Адун Сам-Он, чие познавање на англискиот јазик било клучно во текот на комплицираната операција за спасување. – Тој е чудо од дете и многу сум среќна дека е безбеден, истакна таа. Адун е бегалец од Мјанмар, кого родителите

Херојот на Тајланд е бегалец од Мјанмар

Херојот на Тајланд е бегалец од Мјанмар

Британските нуркачи, кои ги пронајдоа 12-те момчиња и нивниот тренер од поплавената пештера Там Луанг, имаа помош од едно од момчињата Адун Сам-Он, чие познавање на англискиот јазик било клучно во текот на комплицираната операција за спасување. Неговата професорка Кру Најс изјави дека 14-годишниот Сам-Он отсекогаш бил лидер и покрај тоа што не живее

Херојот на Тајланд е бегалец од Мјанмар

Херојот на Тајланд е бегалец од Мјанмар

Британските нуркачи, кои ги пронајдоа 12-те момчиња и нивниот тренер од поплавената пештера Там Луанг, имаа помош од едно од момчињата Адун Сам-Он, чие познавање на англискиот јазик било клучно во текот на комплицираната операција за спасување. Неговата професорка Кру Најс изјави дека 14-годишниот Сам-Он отсекогаш бил лидер и покрај тоа што не живее

Херојот на Тајланд е бегалец од Мјанмар

Херојот на Тајланд е бегалец од Мјанмар

Британските нуркачи, кои ги пронајдоа 12-те момчиња и нивниот тренер од поплавената пештера Там Луанг, имаа помош од едно од момчињата Адун Сам-Он, чие познавање на англискиот јазик било клучно во текот на комплицираната операција за спасување. Неговата професорка Кру Најс изјави дека 14-годишниот Сам-Он отсекогаш бил лидер и покрај тоа што не живее