притисни ентер »

Османи во прва официјална посета на Саудиска Арабија
Османи во прва официјална посета на Саудиска Арабија

Османи во прва официјална посета на Саудиска Арабија

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска ќе престојува во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија, на ниво на министри за надворешни работи. За време на посетата, како што соопшти МНР, Османи ќе оствари средба со принцот Фаисал бин Фархан Ал Сауд, министер за надворешни работи на Кралството Саудиска Арабија, како и со други

Османи во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија

Османи во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денес ќе престојува во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија, на ниво на министри за надворешни работи. За време на посетата, Османи ќе оствари средба со Неговото Височество Принц Фаисал бин Фархан Ал Сауд, министер за надворешни работи на Кралството Саудиска Арабија, како и со други високи

Османи во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија

Османи во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денес ќе престојува во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија, на ниво на министри за надворешни работи. За време на посетата, Османи ќе оствари средба со Неговото Височество Принц Фаисал бин Фархан Ал Сауд, министер за надворешни работи на Кралството Саудиска Арабија, како и со други високи

Османи во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија

Османи во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денес ќе престојува во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија, на ниво на министри за надворешни работи. За време на посетата, Османи ќе оствари средба со Неговото Височество Принц Фаисал бин Фархан Ал Сауд, министер за надворешни работи на Кралството Саудиска Арабија, како и со други високи

Османи во прва официјална посета на Саудиска Арабија

Османи во прва официјална посета на Саудиска Арабија

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денес ќе престојува во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија, на ниво на министри за надворешни работи. За време на посетата, Османи ќе оствари средба со Неговото Височество Принц Фаисал бин Фархан Ал Сауд, министер за надворешни работи на Кралството Саудиска Арабија, како и со други високи

Османи во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија

Османи во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денес ќе престојува во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија, на ниво на министри за надворешни работи. За време на посетата, Османи ќе оствари средба со Неговото Височество Принц Фаисал бин Фархан Ал Сауд, министер за надворешни работи на Кралството Саудиска Арабија, како и со други високи

Османи во прва официјална посета на Саудиска Арабија

Османи во прва официјална посета на Саудиска Арабија

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска ќе престојува во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија, на ниво на министри за надворешни работи. За време на посетата, како што соопшти МНР, Османи ќе оствари средба со принцот Фаисал бин Фархан Ал Сауд, министер за надворешни работи на Кралството Саудиска Арабија, како и со други

Османи во прва официјална посета на кралството Саудиска Арабија

Османи во прва официјална посета на кралството Саудиска Арабија

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денес ќе престојува во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија, на ниво на министри за надворешни работи. За време на посетата, Османи ќе оствари средба со Неговото Височество Принц Фаисал бин Фархан Ал Сауд, министер за надворешни работи на Кралството Саудиска Арабија, како и со други високи

Oсмани во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија

Oсмани во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија

Шефот на дипломатијата Османи денес ќе престојува во прва официјална посета на Кралството Саудиска Арабија. Османи ќе оствари средба со Неговото Височество Принц Фаисал бин Фархан Ал Сауд, министер за надворешни работи на Кралството Саудиска Арабија, како и со други високи официјални претставници на земјата. Целта на посетата е понатамошно унапредување