притисни ентер »

Ким Џонг Ун позираше со ќерката: Наша цел е да ја создадеме најсилната нуклеарна сила во светот

Ким Џонг Ун позираше со ќерката: Наша цел е да ја создадеме најсилната нуклеарна сила во светот

Севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун изјави дека главната цел на неговата земја е да ја има најмоќната нуклеарна сила во светот, пренесоа државните медиуми. Ким го објави ова на церемонијата на која промовираше неколку десетици офицери кои учествуваа во неодамнешното лансирање на најголемата севернокорејска балистичка ракета, Хвасонг-17. Надгледувајќи

Ким Јонг Ун: Целта на Северна Кореја е да создаде најсилна нуклеарна сила во светот

Ким Јонг Ун: Целта на Северна Кореја е да создаде најсилна нуклеарна сила во светот

Севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун изјави дека крајната цел на неговата земја е да ја поседува најмоќната нуклеарна сила во светот. Ким го објави ова синоќа додека промовираше десетици официјални лица и научници вклучени во неодамнешното лансирање на најголемата севернокорејска балистичка ракета, објавија севернокорејските државни медиуми. „Градењето

Ким Џонг-ун пак позираше со ќерка му и најави дека Северна Кореја ќе стане најмоќната нуклеарна сила на светот

Ким Џонг-ун пак позираше со ќерка му и најави дека Северна Кореја ќе стане најмоќната нуклеарна сила на светот

Ким Џонг-ун изјави дека Северна Кореја има намера да стане најмоќната нуклеарна сила на светот, додека повторно беше снимен со ќерка му при инспекција на интерконтинентален балистички проектил. „ Крајната цел на Северна Кореја е да ја поседува најмоќната стратешка сила на светот, апсолутна сила досега невидена во овој век“, кажа Ким. Тој го опиша проектилот

Ким Џонг Ун: Целта на Северна Кореја е да создаде најсилна нуклеарна сила во светот

Ким Џонг Ун: Целта на Северна Кореја е да создаде најсилна нуклеарна сила во светот

Ким Џонг Ун: Целта на Северна Кореја е да создаде најсилна нуклеарна сила во светот Севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун изјави дека крајната цел на неговата земја е да ја поседува најмоќната нуклеарна сила во светот. Ким го објави ова синоќа додека промовираше десетици официјални лица и научници вклучени во неодамнешното лансирање на најголемата севернокорејска

Ким Џонг Ун: Целта на Северна Кореја е да создаде најсилна нуклеарна сила во светот

Ким Џонг Ун: Целта на Северна Кореја е да создаде најсилна нуклеарна сила во светот

Севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун изјав дека крајната цел на неговата земја е да ја поседува најмоќната нуклеарна сила во светот. Ким го објави ова синоќа додека промовираше десетици официјални лица и научници вклучени во неодамнешното лансирање на најголемата севернокорејска балистичка ракета, објавија севернокорејските државни медиуми. „Градењето

Целта на Северна Кореја е да создаде најсилна нуклеарна сила во светот

Целта на Северна Кореја е да создаде најсилна нуклеарна сила во светот

Севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун изјави дека крајната цел на неговата земја е да ја поседува најмоќната нуклеарна сила во светот. Ким го објави ова синоќа додека промовираше десетици официјални лица и научници вклучени во неодамнешното лансирање на најголемата севернокорејска балистичка ракета, објавија севернокорејските државни медиуми. „Градењето

Севернокорејскиот лидер во необично издание – Ким Јонг-ун позираше со својата ќерка

Севернокорејскиот лидер во необично издание – Ким Јонг-ун позираше со својата ќерка

Севернокојескиот водач Ким Јонг-ун на свеченоста по повод лансирањето на најголемата севернокорејска балистичка ракета Hwasong-17 се појави со својата ќерка. Ова е втор пат тој да се појави со неа во јавноста и една од ретките прилики кога Ким Јонг-ун може да се види во семејно издание. Таткото и ќерката позирале со војниците, со научниците кои учествуивале