притисни ентер »

Отстранети 60 кубни метри отпад од диви депонии во неколку скопски општини
Отстранети 60 кубни метри отпад од диви депонии во неколку скопски општини

Отстранети 60 кубни метри отпад од диви депонии во неколку скопски општини

Екипите на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје од почетокот на тековната седмица отстранија 60 кубни метри отпад од диви депонии во неколку скопски општини. -Приближно 20 кубни метри кабаст, градежен и мешан комунален отпад од обемна дива депонија лоцирана на булеварот „Христијан Тодоровски-Карпош“, во скопската општина Бутел. Отстранети се и вкупно 40 кубни

Комуналците собраа 60 метри кубни отпад од диви депонии

Комуналците собраа 60 метри кубни отпад од диви депонии

Комуналците собраа 60 метри кубни отпад од диви депонии А.С. Пред 21 секунда Фото: ЈП „Комунална хигиена“ Од почетокот на оваа седмица, екипите на ЈП „Комунална хигиена“ подигнале и транспортирале приближно 20 метри кубни кабаст, градежен и мешан комунален отпад од обемна дива депонија лоцирана на булеварот Христијан Тодоровски-Карпош, во скопската

Од неколку диви депонии, неделава подигнати 60 кубни метри отпад

Од неколку диви депонии, неделава подигнати 60 кубни метри отпад

Од почетокот на тековната седмица, екипите на јавното претпријатие  Комунална Хигиена подигнале и транспортирале приближно 20 кубни метри кабаст, градежен и мешан комунален отпад од голема дива депонија лоцирана на булеварот „Христијан Тодоровски-Карпош“, во скопската општина Бутел. Освен тоа, како што информираат од претпријатието биле отстранети 

Масовна акција за чистење на главниот град: ЈП Комунална хигиена-Скопје неделава подигна вкупно 60 кубни метри отпад од диви депонии во неколку скопски општини

Масовна акција за чистење на главниот град: ЈП Комунална хигиена-Скопје неделава подигна вкупно 60 кубни метри отпад од диви депонии во неколку скопски општини

Од почетокот на тековната седмица, екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје подигнаа и транспортираа приближно 20 кубни метри кабаст, градежен и мешан комунален отпад од обемна дива депонија лоцирана на булеварот Христијан Тодоровски-Карпош, во скопската општина Бутел. Отстранети се и вкупно 40 кубни метри отпад од повеќе мини-депонии лоцирани на главната