притисни ентер »

Ау… Еве ти 500 денари, само не му кажувај на татко ти…
Ау… Еве ти 500 денари, само не му кажувај на татко ти…

Ау… Еве ти 500 денари, само не му кажувај на татко ти…

Некој му кажал на Зоки дека сите возрасни си имаат некакви тајни и можеш многу лесно да ги уценуваш. Само им вели „јас знам се“ и готово. Се враќа Зоки дома и ѝ вели на мајка си: –Јас знам се! –Ау… Еве ти 500 денари, само не му кажувај на татко ти. Зоки задоволен си ги става парите в џеб и оди кај татко си: –Тато, јас знам се! –Еве ти 1000 денари,