притисни ентер »

Тренинг од 12 минути за затегнати нозе со Памела Рајф
Тренинг од 12 минути за затегнати нозе со Памела Рајф

Тренинг од 12 минути за затегнати нозе со Памела Рајф

За овие вежби нема да ви биде потребна дополнителна опрема или скапи справи за вежбање. Фитнес инструкторката Памела Рајф подготви програма со која со секојдневно вежбање од 12 минути ќе ги затегнете и зацврстите нозете. Овој тренинг може да го правите самостојно или може да го вметнете во вашата редовна рутина за вежбање. Секако, не заборавајте на