притисни ентер »

Австралиец казнет со 1.400 евра оти сурфал со змија околу вратот
Австралиец казнет со 1.400 евра оти сурфал со змија околу вратот

Австралиец казнет со 1.400 евра оти сурфал со змија околу вратот

Австралиец е казнет со затоа што сурфал со змија околу вратот. Австралиецот сурфал на познатиот австралиски Златен Брег, јужно од Бризбејн. Надлежните го казниле со 2.322 австралиски долари околу 1.400 евра. „За да се изнесе питон надвор од дома, потребна е посебна дозвола“, соопштија властите. За потсетување, во Австралија на граѓаните им е дозволено

Австралиец казнет со 1.400 евра оти сурфал со змија околу вратот

Австралиец казнет со 1.400 евра оти сурфал со змија околу вратот

Видеото од „бестрашниот“ сурфер со змијата на себе, снимено на познатиот австралиски Златен Брег – јужно од Бризбејн, предизвика бурни реакции. Надлежните го казниле престапникот со 2.322 австралиски долари (околу 1.400 евра). „За да се изнесе питон вон домот, потребна е посебна дозвола“, соопштија властите. Во Австралија на граѓаните им е дозволено

Австралиец казнет со 1.400 евра оти сурфал со змија околу вратот

Австралиец казнет со 1.400 евра оти сурфал со змија околу вратот

Видеото од „бестрашниот“ сурфер со змијата на себе, снимено на познатиот австралиски Златен Брег – јужно од Бризбејн, предизвика бурни реакции. Надлежните го казниле престапникот со 2.322 австралиски долари (околу 1.400 евра). „За да се изнесе питон вон домот, потребна е посебна дозвола“, соопштија властите. Во Австралија на граѓаните им е дозволено

Австралиец казнет со 1.400 евра оти сурфал со змија околу вратот

Австралиец казнет со 1.400 евра оти сурфал со змија околу вратот

Во Австралија сурфер е казнет со 1.400 евра бидејќи бил забележан како сурфа сурфа со даска на морските бранови со питон околу вратот, објавија денеска тамошните медиуми. Видеото од „бестрашниот“ сурфер со змијата на себе, снимено на познатиот австралиски Златен Брег – јужно од Бризбејн, предизвика бурни реакции. Надлежните го казниле престапникот

Австралиец казнет со 1.400 евра оти сурфал со змија околу вратот

Австралиец казнет со 1.400 евра оти сурфал со змија околу вратот

Видеото од „бестрашниот“ сурфер со змијата на себе, снимено на познатиот австралиски Златен Брег - јужно од Бризбејн, предизвика бурни реакции. Надлежните го казниле престапникот со 2.322 австралиски долари (околу 1.400 евра). „За да се изнесе питон вон домот, потребна е посебна дозвола“, соопштија властите. Во Австралија на граѓаните им е дозволено

Австралиец казнет со 1.400 евра оти сурфал со змија околу вратот

Австралиец казнет со 1.400 евра оти сурфал со змија околу вратот

Во Австралија сурфер е казнет со 1.400 евра бидејќи бил забележан како сурфа сурфа со даска на морските бранови со питон околу вратот, објавија денеска тамошните медиуми. Видеото од „бестрашниот“ сурфер со змијата на себе, снимено на познатиот австралиски Златен Брег – јужно од Бризбејн, предизвика бурни реакции. Надлежните го казниле престапникот

Австралиец казнет со 1.400 евра оти сурфал со змија околу вратот

Австралиец казнет со 1.400 евра оти сурфал со змија околу вратот

Во Австралија сурфер е казнет со 1.400 евра бидејќи бил забележан како сурфа сурфа со даска на морските бранови со питон околу вратот, објавија денеска тамошните медиуми. Видеото од „бестрашниот“ сурфер со змијата на себе, снимено на познатиот австралиски Златен Брег – јужно од Бризбејн, предизвика бурни реакции. Надлежните го казниле престапникот

Сурфер казнет во Австралија 2.300 долари – сурфал со питонот околу врат

Сурфер казнет во Австралија 2.300 долари – сурфал со питонот околу врат

ВИДЕО: Сурфер казнет во Австралија 2.300 долари – сурфал со питонот околу врат М.Д. Пред 22 секунди Австралијанец казнет бидејжи сурфал со питонот на врат/Фото: Скриншот/YouTube/SkyNews Сурферот Игро Фуза од Австралија е казнет со 1.400 евра (2.322 австралиски долари) поради неговата одлука да сурфа со питонот Шива на својата даска. Добиј ги најважните

Австралиец казнет со 1.400 евра оти сурфал со змија околу вратот

Австралиец казнет со 1.400 евра оти сурфал со змија околу вратот

LinkSense.mk Во Австралија сурфер е казнет со 1.400 евра бидејќи бил забележан како сурфа сурфа со даска на морските бранови со питон околу вратот, објавија денеска тамошните медиуми. Видеото од „бестрашниот“ сурфер со змијата на себе, снимено на познатиот австралиски Златен Брег – јужно од Бризбејн, предизвика бурни реакции. Надлежните го казниле