притисни ентер »

Вучиќ: Воведуваме казна доживотен затвор
Вучиќ: Воведуваме казна доживотен затвор

Вучиќ: Воведуваме казна доживотен затвор

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ најави воведување на драконски казни за сторителите на кривични дела, вклучувајќи и доживотен затвор. Тој, најавувајќи системски и сеопфатни мерки против најтешките кривични дела, по седницата на Советот за национална безбедност, изјави дека државата е решена да ги порази најтешките форми на криминал и корупцијата

Вучиќ најави воведување на доживотен затвор

Вучиќ најави воведување на доживотен затвор

По седницата на Советот за национална безбедност, српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата: “Криминалците, државата ќе ве прегази! Ќе ве згазиме!” Вучиќ најави борба на пет нивоа и драконски казни за сторителите на кривични дела, вклучувајќи

Вучиќ најави воведување на доживотна казна за убијците на деца

Вучиќ најави воведување на доживотна казна за убијците на деца

По седницата на Советот за национална безбедност, српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата: “Криминалците, државата ќе ве прегази! Ќе ве згазиме!” Вучиќ најави борба на пет нивоа и драконски казни за сторителите на кривични дела, вклучувајќи

Вучиќ: Ќе воведеме доживотна затворска казна, само Србија, Хрватска, БиХ, Црна Гора и Северна Македонија го немаат ова

Вучиќ: Ќе воведеме доживотна затворска казна, само Србија, Хрватска, БиХ, Црна Гора и Северна Македонија го немаат ова

Српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција по седницата на Советот за национална безбедност, најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата. Вучиќ најави борба на пет нивоа и драконски казни за сторителите на кривични дела, вклучувајќи и доживотен затвор. Тој, исто така, најави и измена

Вучиќ: Ќе воведеме доживотна затворска казна, само Србија, Хрватска, БиХ, Црна Гора и Северна Македонија го немаат ова

Вучиќ: Ќе воведеме доживотна затворска казна, само Србија, Хрватска, БиХ, Црна Гора и Северна Македонија го немаат ова

Српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција по седницата на Советот за национална безбедност, најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата. Вучиќ најави борба на пет нивоа и драконски казни за сторителите на кривични дела, вклучувајќи и доживотен затвор. Тој, исто така, најави и измена

Вучиќ: Ќе воведеме доживотна затворска казна, само Србија, Хрватска, БиХ, Црна Гора и Северна Македонија го немаат ова

Вучиќ: Ќе воведеме доживотна затворска казна, само Србија, Хрватска, БиХ, Црна Гора и Северна Македонија го немаат ова

Српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција по седницата на Советот за национална безбедност, најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата. Вучиќ најави борба на пет нивоа и драконски казни за сторителите на кривични дела, вклучувајќи и доживотен затвор. Тој, исто така, најави и измена

Вучиќ најави воведување на доживотна казна за убијците на деца

Вучиќ најави воведување на доживотна казна за убијците на деца

По седницата на Советот за национална безбедност, српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата: “Криминалците, државата ќе ве прегази! Ќе ве згазиме!” Вучиќ најави борба на пет нивоа и драконски казни за сторителите на кривични дела, вклучувајќи

Вучиќ најави воведување доживотни затворски казни

Вучиќ најави воведување доживотни затворски казни

На прес конференција по седницата на Советот за национална безбедност , тој изјави дека очекува од ЕУ поддршка за заострување на домашната казнена политика со оценка дека ,,доколку Германија може да има доживотна казна затвор , зошто не би имала Србија”. Вичиќ најави дека ќе бидат зголемени минималните и максималните казни , а и дека државата се определила

Вучиќ: Доживотна казна за убијците на деца

Вучиќ: Доживотна казна за убијците на деца

По седницата на Советот за национална безбедност, српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата. Вучиќ најави борба на пет нивоа и драконски казни за сторителите на кривични дела, вклучувајќи и доживотен затвор.Тој, исто така, најави и измена на

Вучиќ најави воведување на доживотна казна за убијците на деца

Вучиќ најави воведување на доживотна казна за убијците на деца

По седницата на Советот за национална безбедност, српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата: “Криминалците, државата ќе ве прегази! Ќе ве згазиме!” Вучиќ најави борба на пет нивоа и драконски казни за сторителите на кривични дела, вклучувајќи