притисни ентер »

Сексуалните престапи на Мајкл Џексон се главна тема во документарецот "Leaving Neverland"
Сексуалните престапи на Мајкл Џексон се главна тема во документарецот "Leaving Neverland"

Сексуалните престапи на Мајкл Џексон се главна тема во документарецот "Leaving Neverland"

Претставниците на ранчот на Мајкл Џексон "Neverland" го критикувале документарецот во кој се наведува дека покојната поп ѕвезда сексуално злоставувала деца, пренесува BBC. Филмот "Leaving Neverland" премиерно ќе биде прикажан на Sundance Film Festival овој месец, а вклучува интервју со две наводни жртви на кралот на поп музиката. "Ова е уште еден страшен

Сексуалните обвиненија на Мајкл Џексон се главна тема во документарецот “Leaving Neverland”

Сексуалните обвиненија на Мајкл Џексон се главна тема во документарецот “Leaving Neverland”

Претставниците на ранчот на Мајкл Џексон “Neverland” го критикувале документарецот во кој се наведува дека покојната поп ѕвезда сексуално злоставувала деца, пренесува BBC. Филмот “Leaving Neverland” премиерно ќе биде прикажан на Sundance Film Festival овој месец, а вклучува интервју со две наводни жртви на кралот на поп музиката. Ова е уште еден страшен