притисни ентер »

Доколку сакате да постигнете загарантиран оргазам, ова е позата за вас
Доколку сакате да постигнете загарантиран оргазам, ова е позата за вас

Доколку сакате да постигнете загарантиран оргазам, ова е позата за вас

После долг и тежок ден, сексот со партнерот честопати е последната работа на вашиот ум, но понекогаш не мора да се трудите воопшто за добро уживање под чаршафите. Во тој случај, позицијата „лажечи полицаец“ е идеална за вас. Лесно е да се изврши и ветува интензивен оргазам. Оваа поза е всушност слична на кучешката поза, само во овој случај партнерот

Доколку сакате да постигнете загарантиран оргазам, ова е позата за вас

Доколку сакате да постигнете загарантиран оргазам, ова е позата за вас

После долг и тежок ден, сексот со партнерот честопати е последната работа на вашиот ум, но понекогаш не мора да се трудите воопшто за добро уживање под чаршафите. Во тој случај, позицијата „лажечи полицаец“ е идеална за вас. Лесно е да се изврши и ветува интензивен оргазам. Оваа поза е всушност слична на кучешката поза, само во овој случај партнерот

Секс поза за сигурен оргазам – Лежечки полицаец (18+)

Секс поза за сигурен оргазам – Лежечки полицаец (18+)

Лесна е за изведување и ветува интензивен оргазам. Слична е на кучешката, но во овој случај жената е легната и поопуштена. По долгиот напорен ден, кога сексот не ви е приоритет, а сакате задоволство, позата лежечки полицаец е она што треба да го пробате. Партнерот ја врши целата работа, додека жената е легната на перница под колковите.

Секс поза за сигурен оргазам – Лежечки полицаец (18+)

Секс поза за сигурен оргазам – Лежечки полицаец (18+)

Лесна е за изведување и ветува интензивен оргазам. Слична е на кучешката, но во овој случај жената е легната и поопуштена. По долгиот напорен ден, кога сексот не ви е приоритет, а сакате задоволство, позата лежечки полицаец е она што треба да го пробате. Партнерот ја врши целата работа, додека жената е легната на перница под колковите.