притисни ентер »

Дакар повторно донесе многу радост но и тага
Дакар повторно донесе многу радост но и тага

Дакар повторно донесе многу радост но и тага

Како што погребите и венчавките се дел од секојдневието, нема причина да не биде дел и од уникатното наптреварување како што е релито Дакар. Како што погребите и венчавките се дел од секојдневието, нема причина да не биде дел и од уникатното наптреварување како што е релито Дакар. За многумина Дакар значи живот, значи повторно откривање, запознавање